ÎNSCRIERI pentru expediții în Delta Dunării cu Liviu Mihaiu

Au început înscrierile pentru Expediții cu Liviu Mihaiu în Delta Dunării pentru perioada 27-28-29 iunie. Acestea se fac până joi 26 iunie, ora 17.00.

Expediție în Delta Dunării

Cei care vor să vadă "Delta lui Mihaiu și sub îndrumarea lui" trebuie să se înscrie pe mailul [email protected]/[email protected] (număr de tel Andreea: 0729882606) cu un c.v. personal, în care, în afară de profesie și hobby-uri, mai trebuie specificate unele slăbiciuni de ordin medical sau alimentar pentru a putea fi prevenite orice situații limită (cv-urile au rol tehnic și vor rămâne confidențiale, evident).

Expediția va avea trei zile și va cuprinde cel puțin trei locuri speciale vizitate (modulul I: Traseu Delta (Sireasa, Șontea, Fortuna, Olguța, sat Mila 23), oras Sulina și sat Letea, în această ordine) în care Liviu Mihaiu nu numai că "vă va traduce peisajul", dar vă va și explica cum stă treaba cu Delta în ultimii 20.000 de ani sau cum ar trebui să stea de fapt în următoarea sută de ani...

VEZI ȘI: Exclusiv. Ce se va întâmpla cu Delta Văcărești. "Nu cred că autoritățile au chef de un scandal. Vor urma proteste de stradă"

Veți vedea păsări, locuri secrete, biodiversitate protejată și veți participa chiar și la un party pe nisip cu muzică tradițională. Veți mânca mâncare deltaică (de reținut-gastronomia din peștii deltei este cea mai bună din lume la capitolul pește de apă dulce!!). 

Cei care se vor înscrie la timp, trebuie să doneze 2.000 de lei organizației "Salvați Dunărea și Delta"(1000 în contul asociației: Unicredit Țiriac :RO75 BACX 0000 0030 1891 9006 și 1000 lichizi la urcarea în barcă).

Programul expediției în Delta Dunării

Ziua 1: Întâlnirea la ora 11:30 la Tulcea (dacă plecați la h: 8.00 din București, ajungeți relaxați la 11.30) și îmbarcarea spre Paradis.

Ziua 2: Plimbare pe jos prin oraș, vizitat bisericile importante, catedrala, cimitirul englezesc și Farul Genovez și apoi masa de prânz la pensiune de 4* .
Vizită pe plaja din Sulina.

Ziua 3 – Plimbare prin Pădurea Letea la răsărit. Pe la ora 14.00 plecați spre Tulcea, tot pe un traseu foarte bine ales, prin baltă. Ajungeți în jur de 18.30 la Tulcea unde vă-mbarcați spre București.

Mai multe detalii AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel