EXATLON. VLADIMIR DRĂGHIA - DIANA BELBIȚĂ, tensiuni: A stârnit o reacție violentă

Rodica Mitu / 17 apr 2018 / 22:57 Salveaza PDF Comentarii

Tensiunile nu îi ocolesc pe Faimoși, după ce aceștia au fost nevoiți să propună trei persoane spre eliminare.

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. În drum spre Arena Exatlon, un conflict a izbucnit între Diana Belbiță, Giani Kiriță și Vladimir Drăghia. Concurenta consideră că nu trebuie să fie nominalizată, deoarece are cel mai bun procentaj dintre fete, însă este corectată imediat de Giani Kiriță, care spune că Larisa conduce clasamentul feminin.

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. Vladimir Drăghia intervine și încearcă să îi explice punctele slabe și punctele forte pe care le are, menționând că acestea vor fi luate în considerare în luarea deciziei.

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. Ulterior, când s-a ajuns la Arenă, Drăghia a făcut următoarele declarații: "Pe mine nu mă pot propune. (...) M-a întristat că ideea unei propuneri a stârnit o reacție atât de violentă din partea Dianei. Aș fi preferat să țipe la mine, la noi, decât să fie atât de tristă. Țin la oamenii noi. Judec după performanța sportivă și e singurul motiv pentru care nu o să o propun pe Diana, deși cred că, în ultimul timp, mai valoroasă este Larisa. Este puternică. O propun pe LARISA".

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. După nominalizarea lui Drăghia, a venit rândul lui Valentin, care a propus-o pentru eliminare chiar pe... Diana Belbiță.

 

 

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27