Exatlon. Soția lui Cristi Pulhac, reacție în urma duelului cu Adrian Blidaru

Echilibrul din echipă Faimosilor a fost zdruncinat aseară după ce doi dintre cei mai puternici atleți, Adrian Blidaru și Cristi Pulhac, au fost puși față în față la jocul pentru eliminare. 

Tensiunea a atins cote alarmante și în familiile rămase acasă, lacrimi grele de emoție, fericire dar și dezamăgire curgând pe obrajii celor dragi.  Raluca Pulhac, soția fostului fotbalist s-a uitat la meciul decisiv împreună cu familia și spune că și-a văzut partenerul mai încrâncenat că niciodată, pentru că a simțit că între cei doi sportivi aflați la duel s-a creat o puternică legătură de prietenie.

"Cristi a fost foarte puternic, dar parcă nu a jucat cu Adrian, a jucat mai mult cu furie pe situația creață, jucă de nervi pentru că s-a ajuns pentru a două oară consecutiv la eliminare tot din echipă lor", a declarat Raluca Pulhac care crede că pentru tânărul Yamato Zaharia, jucătorul săptămânii, alegerea a fost una extrem de dificilă și "cu siguranță nu i-a fost ușor" să aleagă între Mirel Drăgan și soțul ei.

Îi este greu fără Cristi

Soția fostului fotbalist crede că, în situația în care soțul sau ar fi fost jucătorul săptămânii, ar fi făcut o nominalizare strict pe criterii sportive "pentru binele echipei".  Faimosul a dovedit în cele două săptămâni că este un atlet desarvarsit nu numai pe terenul de fotbal, cu calități motrice excepționale.

"Încă de mic a fost foarte jucăuș. Cred că au contat și jocurile copilăriei, el a fost un copil foarte energic și era pasionat de sport și cred că asta îl ajută foarte mult. El nu a făcut numai fotbal, a încercat toate sporturile, câte puțin din toate, și baschet, și handbal și tenis, și cred că de acolo îndemânarea", povestește Raluca Pulhac menționând că îi este foarte greu fără Cristi, dar este fericită pentru că a rămas în concurs.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel