EXATLON ROMÂNIA vs. EXATLON TURCIA, SCOR. A doua confruntare - VIDEO + UPDATE

Foto Facebook / EXATLON ROMÂNIA
Foto Facebook / EXATLON ROMÂNIA

EXATLON. ROMÂNIA - TURCIA. În ediția difuzată sâmbătă, 3 martie, la Kanal D, a avut returul meciului internațional cu Turcia.

EXATLON ROMÂNIA vs. EXATLON TURCIA. UPDATE 12. Turcia a învins România cu scorul de 6-10! După ce Ștefan a punctat și scorul a ajuns la 6-9 pentru turci, aceștia au marcat punctul final. "Învățăm și din înfrângeri", a spus Giani Kiriță. Cu siguranță, vor mai fi alte întâlniri între România și Turcia, a spus prezentatorul Cosmin Cernat, care a felicitat ambele echipe, "în ciuda micilor probleme care au fost".

VEZI ȘI Reacții după un GEST controversat la EXATLON: Să stea acasă

EXATLON ROMÂNIA vs. EXATLON TURCIA. UPDATE 11. Scorul e 7-5! Roxana a reușit să obțină un punct pentru România.

EXATLON ROMÂNIA vs. EXATLON TURCIA. UPDATE 10. Un meci plin de tensiune și adrenalină între România și Turcia. Echipa noastră luptă, însă Turcia continuă să conducă pe tabela de marcaj cu scorul de 7-4.

EXATLON ROMÂNIA vs. EXATLON TURCIA. UPDATE 9. Scorul a devenit 6-3 în favoarea Turciei.

EXATLON ROMÂNIA vs. EXATLON TURCIA. UPDATE 8. Situația pe tabela de marcaj nu este bună pentru echipa României. În prezent, scorul este 5-1 în favoarea Turciei.  

EXATLON ROMÂNIA vs. EXATLON TURCIA. UPDATE 7. România este pregătită pentru confruntarea cu Turcia. Miza este o masă la un restaurant luxos de pe insulă.  

(w670)

EXATLON ROMÂNIA 3 MARTIE. UPDATE 6. Faimoșii au câștigat miza dublă! 

EXATLON ROMÂNIA 3 MARTIE. UPDATE 5. Scorul este 4-3, tot în favoarea Faimoșilor.  

EXATLON ROMÂNIA 3 MARTIE. UPDATE 4. În acest moment, scorul este 4-2 pentru Faimoși.

EXATLON ROMÂNIA 3 MARTIE. UPDATE 3. Ionuț obține victoria în duelul cu Cătălin Cazacu. Astfel, scorul devine 3-2 pentru Faimoși.

EXATLON ROMÂNIA 3 MARTIE. UPDATE 2. Larisa a sparat gheața și a înscris primul punct pentru echipa Faimoșilor. Ulterior, Belbița a reușit să câștige duelul contra Marianei.

EXATLON ROMÂNIA 3 MARTIE. UPDATE 1. Concurenții joacă pentru o miză dublă. "Primul premiu este casa pentru patru nopți. Al doilea premiu: fiecare membru al echipei câștigătoare primește o friptură de vită cu piure. Se joacă până la 5. Echipa care ajunge prima la 5 e cea care câștigă. Aveți un minut pentru strategii", le-a spus Cosmin Cernat concurenților.

EXATLON ROMÂNIA vs. EXATLON TURCIA. După ce au fost înfrânți în primul tur de reprezentanții României, cu 10 - 8, sâmbătă seară, concurenții Turciei își doresc să-și ia revanșa. Echipa României este un adversar redutabil, meciul anunțându-se unul de intensitate maximă.

EXATLON ROMÂNIA vs. EXATLON TURCIA. Giani Kiriță este un sportiv cunoscut de către cei din Turcia, pentru că a activat la mai multe cluburi de fotbal de acolo (Samsunspor, Gaziantepspor, MKE Ankaragücü, Bursaspor).

EXATLON ROMÂNIA vs. EXATLON TURCIA. Prezentatorul Cosmin Cernat a spus că speră să câștige din nou echipa României. "Să sperăm... dar prea repede e revanșa asta.... chiar credeți că ne lasă turcii să câștigăm?", se întreba un fan pe pagina de Facebook a emisiunii.

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA. Amintim că reprezentanții Kanal D au anunțat că emisiunea de divertisment Exatlon România va fi difuzată sâmbătă, duminică, luni, marți, dar și miercuri, de la aceeași oră, la KANAL D.

VEZI ȘI EXATLON ROMÂNIA, SCHIMBARE la Kanal D. Ce se întâmplă cu EMISIUNEA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel