EXATLON ROMÂNIA - TURCIA. Reacții după un GEST controversat: Să stea acasă

Foto Facebook / Exatlon România
Foto Facebook / Exatlon România

După o luptă crâncenă, Turcia și-a luat revanșa în fața României, la EXATLON.

EXATLON ROMÂNIA - TURCIA, 3 MARTIE 2018. România și Turcia s-au întâlnit într-un nou meci de excepție. Românii au ieșit învingători după prima confruntare, însă turcii au cerut revanșa la doar o săptămână distanță. De această dată, șansele nu au mai fost de partea României, iar Turcia a câștigat. Românii au luptat până în ultima clipă. Meciul a fost intens. După ce Ștefan a punctat și scorul a ajuns la 6-9 pentru echipa Turciei, s-a marcat punctul final. Astfel, România a pierdut în fața Turciei cu 6-10.

EXATLON ROMÂNIA - TURCIA, 3 MARTIE 2018. Cu siguranță, vor mai fi alte întâlniri între România și Turcia, a spus prezentatorul Cosmin Cernat, care a felicitat ambele echipe, "în ciuda micilor probleme care au fost". De menționat că un concurent din echipa Turciei a aruncat cu nisip spre Ionuț, gest care i-a adus descalificarea din cadrul probei.

VEZI ȘI EXATLON ROMÂNIA vs. EXATLON TURCIA, scor final - VIDEO + UPDATE

EXATLON ROMÂNIA - TURCIA, 3 MARTIE 2018. Imediat, au curs părerile în mediul online. "Frumos meci, dar ce a făcut turcul urât, s-a văzut dușmănia pe fața lui, părerea mea că dacă nu știe să concureze să stea acasă", a scris pe pagina de Facebook a emisiunii un fan. "Am văzut multe comentarii de rău la adresa lui Giani Chiriță, eh uite că acest "câine" i-a luat apărarea lui Ionuț Rusu. Bv lui!", a scris altcineva.

"Toți comentați de Giani, dar că a fost singurul care s-a băgat pentru Ionuț când a aruncat cu nisip, nu a zis nimeni", a comentat o altă persoană în mediul online. "Exact, mai zic unii că Giani nu joacă, că are gura mare, dar uite că se bagă pentru echipa lui, și totuși Ionuț nu a fost de la faimoși, ci de la războinici", a precizat o altă persoană.

EXATLON ROMÂNIA - TURCIA, 3 MARTIE 2018. Au existat opinii și cu privire la Anca Surdu. "Era preferata mea, m-a dezamăgit acum și data trecută în jocurile cu Turcia și cu Mexicul a fost la fel de slabă. Nu știu ce se întâmplă cu ea, sper să-și revină, începuse concursul cu așa o forță de mă uimise", a scris un fan al emisiunii pe Facebook.

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA - TURCIA, 3 MARTIE 2018. "De la început, ai noștri au avut handicap. Traseu nou și dacă vă amintiți săptămânA trecută faimoșii au pierdut la jocul cu popicele. Nu vă înțeleg de ce sunteți așa supărați. Era de așteptat să câștige Turcia" este un alt mesaj publicat pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel