EXATLON ROMÂNIA. Strategie după eliminarea Dianei Belbiță: "Se vor răzbuna pe Ionuț"

Diana Belbiță a părăsit competiția EXATLON.

DIANA BELBIȚĂ - EXATLON ROMANIA. "Mă așteptam. Am simțit. Eram cu fetele și i-am zis Larisei că este ultima noastră plimbare pe plajă. Mi-a fost teamă să plec, dar mi-a fost teamă și să rămân. Îmi pare rău că las în urmă oameni. Pentru fetele mele, să rămână una lângă alta, iar pentru băieții mei, nu pot să le spun decât baftă. Pentru cei din echipa cealaltă, le spun că au câștigat respectul meu", a spus Diana Belbiță.

DIANA BELBIȚĂ - EXATLON ROMANIA. După anunțul lui Cosmin Cernat, au curs, ca de fiecare dată, părerile în mediul online. Iată câteva dintre mesajele care au fost publicate:

Vai, vai! A plecat Prințesa!

Bravo, sunteți mândri de ce ați făcut? Tocmai ați dovedit încă o dată cât de lași și fricoși sunteți, votați să rămână unu slab doar să le faceți rău, lașilor, păcat că tot vor reveni, chiar dacă au fost nedreptăți cu Oltin și Geanina, nu îi va afecta atât de rău, cu siguranță vor reveni. Noi data trecută am zis să fim fair play și nu l-am votat pe Ștefan să plece, dar na, ăsta e nivelul vostru, trebuie să fiți înțeleși, atât puteți.  

Auziți războinicii mei că ăștia de la faimoși se vor răzbuna pe Ionuț. Măi, fraților, voi încă nu realizați câtă lume îi iubește pe copiii ăștia albăstrui, nu aveți nicio șansă să dați afară pe cine vreți voi. Pe Belbi nu o mai vroiau acolo nici măcar faimoșii.

DIANA BELBIȚĂ - EXATLON ROMANIA. Nu începeți să dați vina iar pe fanii războinicilor că a plecat Diana... dacă și "echipa" ei a zis că Diana nu are ce să caute în finală că nu știe să înoate... păi oamenii de acasă le-au făcut pe plac!!!! Până la urmă Geanina nu e așa rea pe traseu...e abia la început...!!!

Ați trimis acasă un om care chiar are o carieră în spate și ați lăsat în joc un om slab doar pt a face rău.

Nedrept, pt a 2-a oară. Păcat că cei din tabăra războinicilor au votat în acest hal. E o vorbă: pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești. Sper ca data viitoare tabăra faimoșilor să nu mai aibă milă.

[citeste si]

DIANA BELBIȚĂ - EXATLON ROMANIA. Până nu iese Kiriță, nu va fi corectitudine în Exatlon. De ar fi nominalizat odată să zboare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel