Exatlon România. "Singura întrebare" după ce Vladimir Drăghia a câștigat

Exatlon România. "Singura întrebare" după ce Vladimir Drăghia a câștigat
Exatlon România. "Singura întrebare" după ce Vladimir Drăghia a câștigat

Exatlon România: Au curs mesajele în mediul online după ce Vladimir Drăghia a câștigat Exatlon.

Exatlon România: După cinci luni de competiție, Vladimir Drăghia, din partea echipei "Faimoșii" și Ionuț Sugacevschi, din partea echipei "Războinicii", s-au calificat în marea finală. În platoul special amenajat pentru marea finală de la Kanal D, „Exalton" și-a aflat deznodământul. Telespectatorii au ales, prin vot, marele câștigător: Vladimir Drăghia.

Exatlon România: Acesta a fost unul dintre cei mai constanți concurenți de la Exatlon. A fost admirat atât de coechipieri, cât și de rivali. Ionuț Sugacevschi a fost și el învingător, chiar dacă nu a întrunit la fel de multe voturi ca Drăghia, prin faptul că a ajuns până în finală și a dovedit o determinare extraordinară și spiritul unui adevărat campion. A uimit încă de la prima ediție a Exatlon prin agilitatea sa incredibilă, ce i-a atras și supranumele de Jaguarul.

Exatlon România: După ce a fost anunțat câștigătorul Exatlon, cei care au urmărit emisiunea și-au exprimat părerile în mediul online. Iată câteva dintre mesaje:

Pentru mine și pentru mulți alții, Ionuț Jaguarul rămâne câștigătorul Exatlon! De ce? Pentru că a demonstrat de n ori că merită și că-i cel mai bun la orice joc! Dar deh, el nu face subit acte de caritate și nici vedetă nu e! Felicitări jaguarule, drumul tău în lumea sportului abia începe! Ai câștigat mult mai mult decât acei bani care se duc la fel de repede precum vin.

Nu a fost corect deloc! Trebuia să fie o probă, să vedem care e cel mai bun! Vladimir este bun, dar nu la fel de bun ca Ionuț pe traseu.. Merita Ionuț să câștige!

Felicitări actorului Drăghia. Acum pe final s-a dat bine pe lângă toți ceilalți concurenți, și ce să vezi, mai și donează premiul. El a avut din start un avantaj, fiind faimos și având și susținerea celor din echipa lui. Păi bine măi Vladimir, de ce n ai zis până în faza finală că faci acte de caritate? Frumos era să ții pentru tine fără a influența cu nimic și abia după ce obțineai premiul să anunți acest bine pe care l ai făcut. În fine, una peste alta, chiar dacă nu ai fost niciodată la nivelul sportiv al lui Ionuț, te ai descurcat bine și pentru asta te felicit! Să dea Dumnezeu să te ții de cuvânt și să donezi acești bani.

Citesc tot felul de comentarii, unele chiar mă uimesc maxim, nu mă mai pot mira de cât de penibili sunt unii. Acum că nu a câștigat favoritul lor spun că nu este corect de ce s-a decis campionul prin vot, că nu s-a votat sportivitatea....și multe altele...am o singură întrebare, atunci când ați ținut în competiție pe cei mai slabi și au plecat acasă sportivi buni, care nu meritau, atunci pe ce criteriu ați votat? Că văd că toți sunteți acum disperați după sportivitate...

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel