Exatlon România, reacții fulger după finalul neașteptat: Vrăjeală, e o lașă. Știa de la început

Exatlon / Foto Facebook
Exatlon / Foto Facebook

EXATLON ROMÂNIA. Internauții și-au exprimat părerile în mediul online după ce o concurentă de la Exatlon a părăsit emisiunea duminică seară.

EXATLON ROMÂNIA, 2 decembrie 2018. Duminică seară, Războinicii au câștigat jocul de protecție. Având în vedere că la Faimoși mai sunt doar două fete, Cristina Nedelcu și Mădălina Predoi, au intrat automat la duelul de eliminare. Emoțiile au fost uriașe pentru ambele concurente. „Nu știu ce să spun, e destul de ciudat. Mă încearcă tot felul de sentimente, e culmea pentru că de mult îmi doresc să fiu acasă, o parte din mine își dorea să fie acasă, dar acum... Nu știu, e ciudat. Parcă o parte din mine își dorește să fie aici, e ciudat", a spus Cristina Nedelcu.

EXATLON ROMÂNIA, 2 decembrie 2018. La un moment dat, Cristina Nedelcu, care avea probleme mai vechi la genunchi, s-a accident. Mai avea trei vieți în duelul de eliminare, iar Mădălina Predoi, două.Cosmin Cernat a venit la Cristina Nedelcu pentru a vedea care este starea acesteia. „Nu mai joc, că nu mai pot", a spus Cristina Nedelcu. Concurenta a parasite competiția după accidentare.

EXATLON ROMÂNIA, 2 decembrie 2018. Cum se întâmplă de fiecare dată când un concurent părăsește competiția Exatlon, cei care au urmărit emisiunea și-au exprimat opiniile în mediul online. 

Iată câteva dintre mesajele publicate pe rețeaua de socializare Facebook:

Vrăjeală, ea a gândit mai bine cum să abandoneze, fără să creadă lumea că e o lașă, ea știa de la început că abandonează, așa că lăsați vrăjeală. Hai războinicii!

Era clar că va găsi un motiv să renunțe. Și ea și Monica au cedat în momentul în care au văzut că ceilalți din echipă nu pun suflet în meciuri și sunt nepăsători indiferent de rezultat.

Cristina, ai fost cea mai bună din sezonul acesta, multă sănătate.

Pe bune? A văzut că pierde teren și nu a vrut să-și asume eliminarea.

Ea e sportivă de performanță, nu poate să riște o accidentare gravă aici care poate să îi încheie cariera! Mai bine nu câștiga Exatlon, dar mai câștigă o medalie de aur la olimpiadă decât să câștige Exatlon și să își încheie cariera.

Sunt susținătoare a RĂZBOINICILOR, dar îmi pare rău pentru Cristina. Ea a fost cea care îi ținea în viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel