EXATLON ROMÂNIA, războinici - faimoși. Reacții pe Facebook: Să fim serioși, nu sunteți atât de uniți!

Regulamentul Exatlon s-a schimbat, odată cu plecarea Marianei. 

EXATLON ROMÂNIA, 24 martie 2018. Echipa Războinicilor, de la Exatlon, după eliminarea de miercuri, a rămas în cinci oameni. Drept urmare, se schimbă regulamentul. "Alegerile vor fi făcute individual. Deci, puteți alege pe cine vreți. Și voi, și ei. De mâine, acesta este regulamentul Exatlon și el se aplică în momentul în care apar aceste discrepanțe numerice foarte mari. Aceasta este regula. Sunt chipuri surprinse, chipuri care zâmbesc, unele ironic, unele mai puțin ironic", a spus Cosmin Cernat la finalul emisiunii difuzate pe 21 martie, după ce s-a anunțat că Mariana va părăsi competiția.

EXATLON ROMÂNIA. În mediul online, fanii au comentat subiectul privind regulamentul. Iată câteva dintre mesaje:

Astăzi la Exatlon faimoșii își umilesc un coechipier în ultimul hal. Ei râd de războinici că-l aleg pe Oltin și prin felul ăsta îl umilesc pe Oltin în față. Echipa perfectă.

Abia acum vom asista la marele concurs exatlon! Sper să-l bage pe Oltin, (the best player), Giani marele "fotbalist", Bulimar, Belbiță.

Bineînțeles, vom asista și la certurile faimoșilor, hai să fim serioși, nu sunteți de neclintit și atât de uniți pe cât spune-ți. Aparențele nu înşală, aparenţele acoperă.

E foarte bine că au schimbat regulamentul... astfel vom putea vedea ambele echipe în joc, iar la Faimoși vor trebui să joace și persoanele care au fost într-o mini-vacanță! 

EXATLON ROMÂNIA. Este un concurs, cine este cel mai bun câștigă. Strategiile de a câștiga trebuie să existe în orice competiție, dacă știi să le alegi corect câștigi, dacă nu pierzi și doamne ajută mai departe. În echipa faimoșilor cine are capul pe umeri și gândește corect stă în banca lui sau nu mai comentează nimic și îi lasă pe cei slabi să comenteze și să dea urât la tv...corect???

Mi se pare normal să profite de noul regulament, până la urmă e un concurs și la final o să rămână cei buni, cei slabi vor fi eliminați rând pe rând. Acum se văd adevăratele caractere.

[citeste si]

Ce o să se întâmple, ca de obicei, tot Faimoșii câștigă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel