EXATLON România. Petiție online după decizia Kanal D

Cosmin Cernat
Cosmin Cernat

EXATLON ROMÂNIA. De săptămâna aceasta, „Exatlon" va fi difuzat patru zile pe săptămână. În urma acestei decizii, a fost realizată petiția „Vrem Exatlon și Miercuri!!!”.

EXATLON ROMÂNIA. De săptămâna aceasta, „Exatlon" va fi difuzat patru zile pe săptămână, de joi până duminică, de la ora 19:45. În schimb, serialul „Mireasa din Istanbul" va putea fi urmărit trei zile pe săptămână, de luni până miercuri.

EXATLON ROMÂNIA. „Cred că sunt multe persoane care nu sunt de acord cu înlocuirea Exatlon de un serial turcesc, eu unul nu mă uit și sunt sigur că sunt multe persoane care își doresc același lucru!! Haideți să strângem cât mai multe semnături și poate așa avem emisiunea noastră înapoi în locul serialelor!!", se precizează în textul petiției.

EXATLON ROMÂNIA. Sezonul doi a debutat cu 20 de persoane, atât vedete, cât și oameni de rând, împărțiți în două echipe reprezentative fiecăruia: „Faimoșii" (vedetele) și „Războinicii" (necunoscuți). Filmările au loc în orașul Las Terrenas, pe coasta de nord a Republicii Dominicane.

Vezi și: EXATLON România. Mirel Drăgan și Ionuț „Jaguarul", scandal fără precedent


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel