Exatlon România. Lupta pentru vilă, mai aprigă ca oricând

Rodica Mitu / 04 dec 2018 / 12:08 Salveaza PDF Comentarii
Exatlon România
Descriere foto: Exatlon România

EXATLON România. Faimoșii și Războinicii luptă, din nou, pentru vilă.

EXATLON ROMÂNIA. Lupta pentru vilă va fi mai aprigă ca oricând, în contextul în care au rămas trei Faimoși împotriva a șapte Războinici. Va fi cel mai spectaculos meci de până acum. Emoțiile sunt tot mai mari, presiunea atinge cote alarmante și finalul este aproape.

EXATLON ROMÂNIA. Duminică seară, Războinicii au câștigat jocul de protecție. Având în vedere că la Faimoși mai sunt doar două fete, Cristina Nedelcu și Mădălina Predoi, au intrat automat la duelul de eliminare. Emoțiile au fost uriașe pentru ambele concurente. „Nu știu ce să spun, e destul de ciudat. Mă încearcă tot felul de sentimente, e culmea pentru că de mult îmi doresc să fiu acasă, o parte din mine își dorea să fie acasă, dar acum... Nu știu, e ciudat. Parcă o parte din mine își dorește să fie aici, e ciudat", a spus Cristina Nedelcu.

EXATLON ROMÂNIA. La un moment dat, Cristina Nedelcu, care avea probleme mai vechi la genunchi, s-a accident. Mai avea trei vieți în duelul de eliminare, iar Mădălina Predoi, două.Cosmin Cernat a venit la Cristina Nedelcu pentru a vedea care este starea acesteia. „Nu mai joc, că nu mai pot", a spus Cristina Nedelcu. Concurenta a părăsit competiția după accidentare.

EXATLON ROMÂNIA. Jocul pentru vilă va avea loc joi. Rămâne de văzut cine va părăsi competiția săptămâna aceasta.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24