EXATLON ROMÂNIA. IONUȚ, controversă. "Fanatismul vă face să vă pierdeți omenia"

În emisiunea Exatlon din 10 aprilie, Ionuț "Jaguarul" a suferit o accidentare.

EXATLON ROMÂNIA - IONUȚ. Războinicul s-a împiedicat în timpul probei și a suferit o rană la picior. "Mamă, ce găuroi am acolo. M-a luat cu amețeli", a spus Ionuț, în ediția Exatlon dn 10 aprilie. "Nu te mai agita, stai calm, o să fie bine", l-a încurajat Ștefan.

EXATLON ROMÂNIA - IONUȚ. De atunci, curg reacțiile în mediul online, în contextul în care unii dintre cei care urmăresc competiția consideră că Ionuț joacă teatru.

Iată câteva dintre mesaje:

Până la asta, a urlat 4 zile cu fractură de mușchi... minciuni. Sunt asistentă și știu ce înseamnă o fractură de mușchi. Cu fractură de mușchi nu poți lăsa piciorul în pământ minim 10 zile, dar el aleargă, imposibil.

Este un fals, vrea să iasă în evidență.

Nu joacă teatru, așa este el...teatral...un personaj cu o personalitate îndoielnică și duală.

EXATLON ROMÂNIA - IONUȚ. Voi uitați de faptul că Anca Surdu a avut fisură musculară și a spus că recomandarea medicilor a fost să nu între la joc timp de 3 zile. Chiar ea a spus-o în episodul 25 din data de 18 februarie, pt cei care nu cred. Ionuț a avut aceeași accidentare, în primele 2 zile a fost practic cărat de către Alex și Ștefan pt că nu putea călca pe picior. A avut timp să se odihnească câteva zile până au filmat jocul pt casă de sâmbătă, deci alegerea lui să participe nu a fost una atât de inconștiență, cum ziceți voi. Durerea există dar poate fi diminuată cu calmante, nu mi se pare nimic ieșit din comun că poate să alerge atâta timp cât are voință și nu îi este teamă de o posibilă agravare a situației.

În ceea ce privește acea gaură în tibie, accidentarea a fost destul de serioasă. Exact cum spuneam, calmantele își fac efectul, iar durerea nu poate fi simțită atât de puternic când se face mișcare. Odată ce mișcarea încetează și piciorul se relaxează, durerea acumulată începe să se resimtă, motiv pt care îl puteți vedea că nu stă foarte mult pe bancă și se plimbă când nu este rândul lui să participe. Eu am avut o astfel de accidentare, nu atât de gravă, ce-i drept, dar știu cum se manifestă durerea. Poate Ionuț exagerează cu lamentările dar accidentările lui și durerea sunt reale. Mulți comentați în necunoștință de cauză, iar asta e trist. Se pare că fanatismul ăsta vă face să vă pierdeți omenia. Păcat.

[citeste si] 

EXATLON ROMÂNIA - IONUȚ. Emisiunea poate fi urmărită de miercuri până sâmbătă pe Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel