Exatlon România. Giani Kiriță a răbufnit după ce a fost umilit de Războinici

EXATLON ROMÂNIA, 2 noiembrie 2018. Victorie categorică pentru Războinici, vineri seară. Cea mai mare diferență de scor de până acum! Giani Kiriță a răbufnit după ce echipa sa a pierdut la diferență de opt puncte.

EXATLON ROMÂNIA, 2 noiembrie 2018. Vineri seară, s-a jucat pentru panoul cu bani, un joc extrem de important. La panoul cu bani concurenții pot câștiga 100, 5000 sau 10.000 de dolari, bani cu care pot face tot ce își doresc. Pot merge în excursii, la restaurant sau să facă diverse activități, în funcție de ce sumă câștigă.

EXATLON ROMÂNIA, 2 noiembrie 2018. Majoritatea jocurilor pentru panoul cu bani au fost câștigate de Războinici. Cea mai mare suma câștigată până acum a fost de 5000 de dolari.

EXATLON ROMÂNIA, 2 noiembrie 2018. Jocul de vineri seară a fost unul categoric, Războinicii reușind să îi învingă pe Faimoși cu scorul de 10-2. Diferența de 8 puncte i-a demoralizat destul de tare pe Faimoși, mai ales pe Giani Kiriță care a avut un acces de furie la finalul meciului.

EXATLON ROMÂNIA, 2 noiembrie 2018. „Păi da, dar nu am ce să înțeleg, Yamato, că nu am ce să înțeleg", a răbufinit la final Giani Kiriță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel