Exatlon România. Fanii, critici pe Facebook: Mă crucesc când văd atâtea jigniri

Exatlon
Exatlon

Cel de-al doilea sezon Exatlon a debutat pe micile ecrane miercuri, de la ora 19.30, la Kanal D. Show-ul prezentat de Cosmin Cernat va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână, de miercuri până duminică. 
 

Exatlon România. Zece Faimoşi şi zece Războinici se luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro. Pentru noul sezon, producătorii au anunţat o schimbare importantă de format – o nouă modalitate de eliminare a concurenţilor: „În acest sezon, traseele vor fi mult mai dificile, iar modalitatea de eliminare se va face pe criterii exclusiv sportive, şi nu în urma SMS-urilor, ca în sezonul anterior".

Exatlon România. Războinicii au câştigat fără probleme primul joc din sezonul 2 de Exatlon şi au pus mâna pe vila luxoasă. Cum se întâmplă după fiecare episod al emisiunii Exatlon, cei care au urmărit emisiunea și-au exprimat părerile în mediul online.

Exatlon România. Iată câteva dintre mesajele publicate în mediul online:

Bravo, războinicii ! Sportivi atletici, simpatici și veseli. Felicitări pentru atmosfera de echipa : de sprijin, încurajare, de comunicare și camaraderească, veselă așa cum trebuie să fie o echipa cu adevărat sportivă. Bravo !

Încerc să îmi imaginez cât de rău îi pare lui Oltin că nu a mai așteptat până în sezonul 2. Sigur făcea ravagii.

Am intrat și eu să citesc comentariile, să mă amuz.....Dar mă crucesc când văd atâta răutate, atâtea jigniri, atâtea păreri proaste despre niște oameni de care nu știți nimic. Oameni care pot fi foarte faini, dacă îi cunoști față în față. Aparențele astea... Răutatea asta care zace în voi. Mă mir că ne mai rabdă Dumnezeu.

Foarte slăbii pregătiți toți la faimoși sper să va reveniți, hai vulturiii

Cei care au ținut cu Faimoșii și acum țîn cu Războinicii, nu sunt corecți. Se dau de partea celor buni

Nu prea mai este cum a fost primul sezon... Dar o să vedem... Sunt două fete la Războinicii Naomi & Beatrice... Care nu știu să înoate deloc păi și atunci la ce au venit ele credeau că Exatlon este așa cum cred ele... Este o competiție foarte grea

Citesc și comentariile aici, mă uit și pe Instagram... same old story! Aceleași inepții, aceeași ura și desconsiderare a adversarului, aceeași superficialitate și minte îngustă că la precedentul sezon. La voi mă refer, la aceia care având o echipa favorita, nu conteniti în a califică cealaltă echipa drept "fete care cer pumni", persoane care încearcă să copieze concurenți din primul sezon, etc etc... Nimeni nu știe ce simt oamenii aia cu adevărat, ce pot, cât de repede ajung la lacrimi sau nu... Voi știți! Știți că la final faimoșii vor câștigă, știți că prea rpd s au bucurat războinicii deși e primul joc.. Sunteți penibili dar recunosc că mă amuză jocul vostru, va fi un deliciu să va citesc după fiecare episod. Cine mi sunt favoriții? Oamenii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel