EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE. Reacții după propuneri: Rămân trei fraze memorabile

Luni, Războinicii au pierdut în fața Faimoșilor cu un scor incredibil, 10-1, după ce au câștigat, cu o zi înainte, în fața lor, excursia în Santo Domingo.

EXATLON ROMÂNIA - ELIMINARE PROPUNERI 5 MARTIE. Războinicii vor mai pierde încă un coleg, după ce săptămâna trecută Anca a fost trimisă acasă de către telespectatori. Ca în fiecare săptămână, echipa care a pierdut în Arena Exatlon a trebuit să nominalizeze trei concurenți pentru eliminare.

EXATLON ROMÂNIA - ELIMINARE PROPUNERI 5 MARTIE. O nominalizare a fost făcută de membrii echipei, o a doua de cel mai bun jucător al săptămânii (Ionuț) iar a treia de câștigătorul jocului de imunitate (Alex Nedelcu).

CEI TREI NOMINALIZAȚI

Alex Moraru - din partea echipei
Lupu - din partea lui Ionuț
Alina - din partea lui Alex Moraru

EXATLON ROMÂNIA - ELIMINARE PROPUNERI 5 MARTIE. După nominalizări, au curs mesajele, ca de fiecare dată, pe rețelele de socialiazare. Vă redăm câteva dintre acestea:

Votați Lupu!!! Merită omul o șansă dacă i-ar da.o și echipa să joace, să nu mai fie nici ei egoiști, dacă nu-l lasă să joace de unde vor randament.

Ionuț, orice ar spune unii, ești cel mai bun de la Războinici! Punct. NU E concurs de cultură generală, că dacă ar fi, mulți ar rămâne repetenți, inclusiv de la Faimoși! E un concurs sportiv, băiatul a adus puncte în toate jocurile internaționale, acolo v-a convenit. Nu va ieși Lupu și era evident că ei 3 vor fi nominalizați. E guraliv, clar, dar și Geani este și e acceptat așa cum e. E un om cu suflet bun, de aceea mereu își felicita colegii și chiar adversarii. Așa că..hai Ionuț.

(w670)

Sper să plece Alina. Cel mai fals discurs posibil, cum și-a schimbat fața când a început să vorbească.

Din acest concurs rămân trei fraze memorabile, din punctul meu de vedere:

  • Giani Kiriță: Veți vedea câte se vor mai întâmpla și cum sunt de fapt oamenii!
  • Ion Oncescu: Când mi s-a spus dă-te mai încolo, m-am dat mult mai încolo.
  • Lupu: Nu mă împotrivesc echipei. Când vor să joc, sunt alături de ei și joc cu drag!


EXATLON ROMÂNIA - ELIMINARE PROPUNERI 5 MARTIE. Cred că echipa Războinicilor începe încet... încet să se dezbine. Data trecută la Arena erau foarte argumentați... comentarii că .. ăla e așa.. celălalt invers. Alina a știut că o să fie nominalizată de aceea a cam tăcut săptămâna asta. Dar Alex e cam impulsiv și el. Săptămâna trecută majoritatea ziceau că Alina e prefăcută... că e falsă... și că ar trebui să plece ea. 

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA - ELIMINARE PROPUNERI 5 MARTIE. Lupu merită toată susținerea... este cel care merită să fie salvat cu adevărat... e super băiat și are calități sportive. Eu deja l-am votat să rămână. Sper să plece intrigantul de Alex cel nou.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel