EXATLON România, eliminare. Fanii, reacții fulger: Rușine!

Rodica Mitu / 07 oct 2018 / 23:39 Salveaza PDF Comentarii
Foto Facebook / Exatlon România
Descriere foto: Foto Facebook / Exatlon România

Duminică, 7 octombrie, a avut loc cel de-al șaselea joc pentru eliminare la Exatlon. După momentul de care toți fug, au curs reacțiile fanilor în mediul online.

Exatlon România, eliminare 7 octombrie 2018. Jocul pentru eliminare de la Exatlon, a fost extrem de strâns, chiar dacă Faimoșii au avut un avantaj uriaș: au putut să își aleagă pe cine nu au vrut să concureze de la Războinici, deoarece aceasta a fost miza jocului special de vineri. Faimoșii au ales să îl țină "pe bancă" pe Alin de la Războinici, însă chiar și așa meciul pentru eliminare a fost unul extrem de echilibrat, echipele mergând umăr la umăr până la scorul de 8-8.

Exatlon România, eliminare 7 octombrie 2018. Echipa care a pierdut jocul pentru eliminare a fost cea a Războinicilor, aceștia fiind învinși de Faimoși cu scorul de 10-8. Victoria Faimoșilor a fost adusă de Cristina Nedelcu, care a învins-o la mustață pe Ana Maria Otvos. Statistica generală a jocurilor pentru eliminare este egală: trei eliminări din partea Faimosilor și trei eliminări din partea Războinicilor. Conform regulilor privind eliminarea, de la Războinici a fost eliminat un băiat. Concurentul nominalizat automat pentru eliminare, deoarece a avut cel mai slab punctaj în ultima săptămâna, a fost Cătălin Dumitrescu. A doua nominalizare a fost făcută de cel mai valoros jucător al săptămânii precedente, Ana Maria Otvos. Este a două săptămână consecutivă în care îi revine Anei sarcina ingrată de a-și nominaliza un coleg pentru eliminare.

Exatlon România, eliminare 7 octombrie 2018. În cele din urmă, victoria i-a revenit lui Doru, care mai avea două "vieți" în momentul în care adversarul său a ajuns la zero. Cătălin Dumitrescu a fost eliminat de la Exatlon.

Exatlon România, eliminare 7 octombrie 2018. După eliminare, cei care au urmărit emisiunea și-au exprimat părerile în mediul online. Iată câteva dintre mesajele publicate pe Facebook:

Ca și caracter jos pălăria Cătălin dar pt Exatlon nu aveai calitățile și aptitudinile necesare. Mă bucur că a rămas Doru.

Mă bucur că Naomi a fost alături de Doru le-a dat o lecție de bun simț așa la 19 ani ai ei. Sper ca următorul să zboare Silasi și tot Doru să-i dea un șut în fund spre România.

Duel frumos. Am avut emoții și noi.Bravo Doru.

Cătălin a spus că dacă va ieși nu va fi dezamăgit. Ei bine ...nici noi. În afară de faptul că a fost slab pe traseu, nimic de reproșat.

Bravo Doru! Felicitări, ai scăpat echipa faimosilor de Cătălin, deși echipa nu ți merită efortul. Rușine războinicilor.

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25