EXATLON România, eliminare 21 octombrie. Războinici - Faimoși, LIVE

Exatlon România
Exatlon România

EXATLON ROMÂNIA. Giani Kiriță și Ionuț „Jaguarul” își doresc ca cele două echipe pe care le antrenează să își depășească limitele. Cea mai nouă ediție Exatlon a fost marcată de anunțul lui Cosmin Cernat privind eliminarea.

Update 7: Deși Faimoșii au început bine, conducând cu 3 puncte în fața Războinicilor, nu au reușit să mențină această diferență. Războincii au câștigat cel de-al 16-lea joc pentru vilă cu scorul de 10-8.

De menționat că, la scorul de 9-7 pentru Războinici, Alin Andronic s-a enervat pentru că a pierdut un punct important. În acel moment, l-a atins cu frânghia pe Giani Kiriță care a reacționat imediat și l-a împins pe acesta. Coechipierii au intervenit să îi despartă. Spiritele s-au calmat abia după intervenția lui Cosmin Cernat. „Păi, toți ne enervăm. Era să o lovească pe Monica, ești nebun?", a spus Giani Kiriță.

Update 6: Ana și Iulian nu își doresc să ajungă la baracă. Războinicii conduc cu două puncte în fața Faimoșilor, 7-5.

Update 5: Faimoșii își doresc enorm să câștige. Aceștia mai obțin un punct.

Update 4: Războinicii au reușit să egaleze, într-o mobilizare fără precedent. E 4-4!

Update 3: Scorul a devenit 4-1 pentru Faimoși.

Update 2: „Excelent!”, a spus Giani Kiriță după începutul perfect al Faimoșilor. E 2-0, în acest moment, pentru Faimoși.

Update 2: Duminică seară, se joacă pentru vilă. Miza este importantă deoarece echipa câștigătoare va primi și mesaje video de la familie.

Update 1: „În această săptămână, nu vom avea eliminare”, a spus Cosmin Cernat la începutul emisiunii de duminică. „Au nevoie și ei (n.r. referindu-se la Giani Kiriță și Ionuț „Jaguarul”) de adaptare. Trebuie să vă cunoască. Acesta e motivul pentru care niciun Faimos și niciun Războinic nu își va face bagajele”, a mai zis prezentatorul.


EXATLON România, 21 octombrie 2018. Ambiția celor doi antrenori îi determină și pe concurenți să fie mai motivați pe traseu. Duminică seară, este programat un joc de protecție plin de adrenalină și tensiune.

EXATLON România, 21 octombrie 2018. Giani Kiriță deja a fost implicat în câteva conflicte. Sâmbătă seară, tensiunile au atins cote maxime în echipa Faimoșilor după ce aceștia au pierdut jocul special la o diferență de șase puncte. Între antrenorul Faimoșilor, Giani Kiriță, și concurenta Roxana Vancea a izbucnit un conflict în timpul jocului, referitor la intrarea lui Cristi Pulhac pe teren. „Trebuie să strângeți rândurile, asta e, mai greșesc, nu pot să am și facultate și să fiu și sportiv de performanță, să fiu și șmecher, să fiu și de stradă, să fiu și de școală, înțelegi, domnișoară Roxana? Lasă vrăjelile astea, că nu merg vagabontismele astea cu mine. Eu sunt altceva", a spus Giani Kiriță. „Păi tu faci vagabontisme", i-a răspuns Roxana Vancea. „Ți-am zis că nu hotărăști tu. Tu vezi-ți de treaba ta și adu puncte", a spus Giani Kiriță.

EXATLON România, 21 octombrie 2018. Rămâne de văzut ce se va întâmpla duminică seară, anunțându-se tot o ediție tensionată. Rămâneți pe DC News pentru a afla informații în timp real.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel