Exatlon România. De ce nu e emisiune miercuri, 7 noiembrie

Exatlon / Foto Facebook
Exatlon / Foto Facebook

Kanal D a decis să reducă numărul de episoade ale Exatlon, astfel că reality-show-ul se va vedea de patru ori pe săptămână, în loc de cinci.

EXATLON ROMÂNIA. Exatlon se va vedea la Kanal D de joi până duminică, începând cu săptămâna aceasta. Până acum, reality-show-ul era difuzat de cinci ori pe săptămână, de miercuri până duminică. Ora la care se difuzează emisiunea va rămâne neschimbată: 19.45.

EXATLON ROMÂNIA. Prin urmare, în această seară, nu se va difuza Exatlon. În schimb, Kanal D va difuza serialul turcesc „Mireasa din Istanbul”. Acesta va putea fi văzut de telespectatori de luni până miercuri, de la ora 20.00.

EXATLON ROMÂNIA. În acest context, amintim că a apărut o petiție intitulată „Vrem Exatlon și Miercuri!!!". „Cred că sunt multe persoane care nu sunt de acord cu înlocuirea Exatlon de un serial turcesc, eu unul nu mă uit și sunt sigur că sunt multe persoane care își doresc același lucru!! Haideți să strângem cât mai multe semnături și poate așa avem emisiunea noastră înapoi în locul serialelor!!", se precizează în textul petiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel