EXATLON România. Ciprian Silași, mesaj pentru Războinici după ce s-a întors acasă

Exatlon
Exatlon

Ciprian Silași a părăsit competiția Exatlon cu ochii în lacrimi după ce a pierdut duelul cu Doru Meseșan. Acesta a transmis un mesaj emoționant.

EXATLON ROMÂNIA. Iată ce spunea Ciprian înainte de plecare: "M-am înscris pentru fiul meu. Am vrut ca el să fie mândru de mine. E un fenomen complex. Aici trăim momentele de fericire, și de tristețe, împreună”.

EXATLON ROMÂNIA. "Eu nu am făcut armata acasă, nu am făcut sport, și mă bucur că am venit la acest show-fenomen, că m-am autodepășit. Mă simt ca în filmele cu soldați americani și nu pot decât să mă bucur că am ajuns până la acest nivel, că nu sunt cel mai slab concurent din și că am depășit pragul de 2 luni de zile", declara Ciprian.

EXATLON ROMÂNIA. La câteva zile după ce a revenit acasă, Ciprian Silași a postat un mesaj emoționant prin care își declara din nou susținerea pentru cei din echipa lui. "Vă mulțumesc mult pentru încurajările și aprecierile pe care le-am primit. Sunt copleșit cât de multe sunt. Vă transmit prin acest mesaj toate gândurile bune!

EXATLON ROMÂNIA. Acum, urmăresc și susțin războinicii de acasă cu sufletul la gură! RĂZBOINICII sunt puternici și uniți, sunt o FAMILIE și, cu siguranță, așa vom rămâne și după competiție!", a scris Ciprian Silasi într-un mesaj postat pe contul lui de Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel