EXATLON ROMÂNIA. Anca, din culisele competiției: Ea e următoarea care va fi eliminată

Anca, după eliminarea de la Exatlon, s-a întors acasă, în România, și a făcut dezvăluiri din culisele competiției. 

EXATLON ROMÂNIA - ANCA ELIMINARE. Abia ieșită din competiția Exatlon, Anca aruncă acuzații la adresa Alinei, pe care o crede responsabilă de eliminarea ei și de faptul că ar fi "regizat" plecarea ei. În aeroport, alături de fratele ei, care a întâmpinat-o cu flori, și de sora ei, Anca, întrebată de wowbiz.ro, dacă îi pare rău că a părăsit competiția, a răspuns: "Da, nu am făcut un secret din acest lucru. Mi-ar fi plăcut să mai rămân. Dar, s-a forțat eliminarea mea de la Exatlon. Eu cred în continuare acest lucru, a fost o strategie, deși nu s-a recunoscut acest lucru. Le-a ieșit strategia (n.r. celor din echipa Războinicilor) și cred că sunt fericiți acum.

EXATLON ROMÂNIA - ANCA ELIMINARE. "Alina (n.r. referindu-se la strategie) se ocupă cu astfel de lucruri. S-a ocupat intens de chestia asta, însă eu mă bucur că am putut să-i demaschez publicului înainte de plecarea mea de la Exatlon. Și sunt convinsă că ea va veni după mine, ea e următoarea care va fi eliminată", a mai spus Anca.

EXATLON ROMÂNIA - ANCA ELIMINARE. "În afara persoanelor dragi, mi-a lipsit foarte mult telefonul. Și dulciurile, ciocolata în primul rând. Eu nu mănânc de obicei ciocolată, dar acolo mă gândeam non stop la ea. Simțeam mereu nevoia să mănânc ciocolată. Și mi-a mai lipsit șamponul", a mărturisit fosta concurentă Exatlon.

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA - ANCA ELIMINARE. Întrebată cine crede că va ajunge în finala Exatlon, atât de la Faimoși cât și de la Războinici, potrivit sursei citate, a oferit următorul răspuns: "Dacă nu luăm în calcul eventualele accidentări, cele mai mari șanse le are Vladimir Drăghia. Iar de la noi, nu știu, ar putea să fie Ștefan sau Ionuț Rusu", a spus Anca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel