EXATLON România, 4 februarie LIVE. Nervi și tensiune pe traseu - video

Exatlon / Foto Facebook
Exatlon / Foto Facebook

EXATLON ROMÂNIA, 4 FEBRUARIE 2019. Emisiunea „Exatlon” a continuat luni cu o nouă ediție, după lupta de duminică pentru dreptul de a locui în vilă.

Emisiunea de luni a fost prezentată, sub formă de update-uri, pe DCNews:

Update 9: După pierderile suferite, Giani Kiriță face tot posibilul să îi motiveze pe Războinici și să îi conducă spre victorie. Acesta i-a chemat deoparte pe Mihai Berar și pe Gabriel Nedelcu și le-a spus cine ar trebui să fie liderul echipei. „Ce vreau eu de la voi? Vreau în schimb să îi ajutați pe cei doi, atât pe Alex și pe Cristi, vreau să vorbiți cu ei foarte mult”, le-a spus Giani Kiriță.

Update 8: În cele din urmă, au câștigat Faimoșii!

Jocul a început în forță pentru Războinici, care au reușit să conducă după primele două meciuri. Punctul culminant al jocului a fost când carul Cristinei Constantinescu a ieșit în afara traseului și concurenta nu a reușit să îl urce înapoi fără ajutorul lui Vladimir Drăghia. Faimoșii au ajuns la 9 puncte, însă Războinicii au reușit să mai câștige câteva meciuri înainte de final. Scorul a fost 10-7. Ultimul punct a fost adus de Andreea Arsine împotriva Irinei Postolea.

Update 7: Faimoșii conduc cu 5-4.

Update 6: Nervi și tensiune pe traseu. Cristina Constantinescu a răsturnat carul și nu l-a mai putut ridica. Între timp, Iuliana Aradi a reușit să ajungă la final. Faimoșii și Vladimir Drăghia strigau la ea să ridică carul și să continue cursa, dar aceasta nu avea forța necesară. În cele din urmă, Vladimir Drăghia a mers la ea și a ajutat-o. „Termină cursa, învață să mergi", i-a spus Vladimir Drăghia.

Update 5: Faimoșii au obținut un punct important. E 3-2 în favoarea acestora.

Update 4: Început echilibrat în confruntarea dintre Războinici și Faimoși. În acest moment, scorul este 2-2.

Update 3: Traseul carelor romane este modificat în cel de-al treilea sezon. Ce este cu adevărat special în acest traseu este finalul. Concurenții au la dispoziție trei coșuri. În coșul numărul 3, care este cel mai aproape, trebuie să bage 3 mingi, în al doilea, două mingi, iar în primul, o singură minge. În ce coș vor arunca este decizia concurenților.  

Update 2: Echipa Războinicilor se confruntă cu mai multe probleme pe care încearcă să le rezolve prin discuții. „E un mod plăcut, numai că aici la Exatlon nu are ce căuta comportamentul acesta. Trebuie să fim un pic mai dure, mai nesimțite să spun așa, un pic, aici practic este un concurs foarte dur, dacă stau să mă gândesc. Nu ține de m-am înțepat, plâng și tip și cad. Nu! M-am înțepat, m-am scuturat, m-am ridicat, hai, megi mai departe", a spus Irina Postolea.

Update 1: Așteptarea a luat sfârșit, începe o nouă ediție Exatlon. Vor fi probleme mari pe traseu pentru una dintre echipe.

-----

EXATLON ROMÂNIA, 4 februarie 2019. Vor fi momente de cumpănă pentru Faimoși, luni seară. Dacă o greșeală a Cristinei îi va costa meciul, vom afla de la ora 20.00.

EXATLON ROMÂNIA, 4 februarie 2019. Câte doi noi concurenți au venit atât în echipa Faimoșilor, cât și în echipa Războinicilor. Cei doi concurenți de la Faimoși sunt Cristina Constantinescu și Călin Traian Șerban. Noii Războinici sunt Iuliana Aradi și Cristian Dumitrache.

EXATLON ROMÂNIA, 4 februarie 2019. Pasionată de sport și de viața sănătoasă, Iuliana a intrat în competiția „Exatlon" pentru a dovedi că poate să se adapteze într-un concurs extrem de dur și, de asemenea, că toate antrenamentele de până acum i-au călit atât trupul, cât și spiritul. Cristian intră în forță în echipa Războinicilor. Este nerăbdător să intre pe traseu și vrea să ajungă cât mai departe în competiție. Născută în București, Cristina Constantinescu este o sportivă foarte experimentată. A început să practice sportul la 4 ani, s-a îndreptat spre gimnastică, dar a practicat și înot, tenis și volei, în perioada liceului și a studiilor urmate în cadrul facultății de kinetoterapie.

EXATLON ROMÂNIA, 4 februarie 2019. Rămâneți pe DCNews pentru a afla informații în timp real.

 

Vezi și: Exatlon România 28 ianuarie. Războinici vs. Faimoși, răsturnare de situație

Vezi și: Zodia care va avea un AVANTAJ. Îi ia în surprindere pe toți

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel