EXATLON România, 31 octombrie. Războinici - Faimoși, miză importantă

Rodica Mitu / 31 oct 2018 / 20:28 Salveaza PDF Comentarii
Războinici vs. Faimoși
Descriere foto: Războinici vs. Faimoși

Miercuri seară, a avut loc o nouă ediție incendiară la EXATLON.

Update 7: Victorie pentru Războinici!

Update 6: Scorul este 9-9!

Update 5: Atât Faimoşii, cât şi Războinicii se concentrează pe ceea ce au de făcut pe teren. În momentul de faţă, scorul este 8-7, în favoarea Faimoşilor.

Update 4: Este egalitate în acest moment: 4-4. Traseul nu este unul deloc uşor, iar cele două echipe trebuie să se concentreze foarte mult, dar şi să aibă forţă şi echilibru.

Update 3: Giani Kiriță o încurajează pe Monica Roșu. Ionuț „Jaguarul" nu se lasă mai prejos și o susține pe Beatrice, care reușește să câștige duelul. Scorul e 4-2 în favoarea Războinicilor.

Update 2: Silviu pierde secunde importante, fiind atent la evoluția lui Doru. După multe aruncări, Războinicul reușește să înscrie și scorul devine 3-2.

Update 1: Cristina parcurge traseul mai repede, dar Corina se descurcă la final și câștigă duelul. Scorul devine 2-2.EXATLON ROMÂNIA, 31 octombrie 2018. Miercuri seară se joacă pentru vilă. Ambele echipe vor să câștige. Este prima confruntare după ce Cristi Geamăn a fost eliminat de la Exatlon. Faimoșii lui Giani Kiriță au mai pierdut astfel un om.

EXATLON ROMÂNIA, 31 octombrie 2018. Războinicii au reușit să învingă cu 10-4 la jocul pentru imunitate și i-au trimis pe cei în roșu la duel. Cristi Geamăn a intrat automat la lupta pentru rămânerea în competiție, fiind jucătorul care a adus cele mai puține puncte. Mirel Drăgan s-a oferit să joace la duel alături de Cristian Geamăn motivând faptul că nu a a dus suficiente puncte echipei săptămâna aceasta și că se simte dator. Deși Geamăn a condus la început, victoria a fost până la urmă a luptătorului de kempo.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23