EXATLON România, 3 octombrie. Războinici - Faimoși, miză uriașă - live

Foto Facebook / Exatlon România
Foto Facebook / Exatlon România

EXATLON ROMÂNIA. Miercuri seară, în cadrul celei mai noi ediții a emisiunii Exatlon, s-a disputat jocul pentru vilă.

Update 4: Cosmin Cernat a anunțat un premiu cu totul inedit pentru câștigătorii jocului "Best of" de săptămâna aceasta.„Echipa câștigătoare o să poată să se uite la televizor. Acum vine întrebarea: La ce? O să puteți să vă uitați, să faceți ochii mari așa la primul episod Exatlon cu voi! O să vedeți diferențele, o să vedeți cum arătați când ați venit aici, a trecut ceva vreme, a trecut ceva timp. Sunt convins că echipa câștigătoare o să se bucure de acest premiu!”, a spus Cosmin Cernat. Jocul a fost câștigat de către Războinici.

Update 3: Au câștigat Faimoșii! Războincii au pierdut jocul pentru vilă, a cincea oară consecutiv, deși meciul începuse în avantaj pentru Războnici. Faimoșii au reușit să răstoarne rapid scorul în favoarea lor și l-au menținut așa până la finalul jocului. Scorul final a fost de 10-4. După ce au pierdut vila, Războinicii s-au consolat cu gândul că echipa nu se mai ceartă și că sunt mai uniți.  

Update 2: În acest moment, este 2-1 pentru Războinici.

Update 1: Traseul de miercuri seară a suferit câteva modificări înainte de final. În prima rundă vor fi opt meciuri, vor juca patru băieți și patru fete din fiecare echipă. Ambele echipe își doresc să câștige.

Video



EXATLON România, 3 octombrie 2018. În această seară, Exatlon continuă cu o miza uriașă. Încă o dată, Faimoșii și Războinicii își dau întâlnire pe teren, pe un traseu dificil, cu modificări importante înainte de final, totul pentru premiul echipei învingătoare: vila.

EXATLON România, 3 octombrie 2018. Pe lângă condiția fizică, un factor important în menținerea unui tonus mental adecvat pentru adjudecarea punctelor este și confortul vilei, astfel că, miercuri seară, la jocul pentru vilă, concurenții celor două tabere vor da totul pe teren. După mai bine de o săptămână de când stau la baracă, Războinicii sunt mai motivați ca oricând să câștige premiul, iar Faimoșii, care se bucură de confortul vilei, tot mai dornici să își vadă adversarii îngenuncheați.

EXATLON România, 3 octombrie 2018. După discuțiile aprinse între coechipieri, înaintea ultimei eliminări din echipa lor, Războinicii vor încerca să se redreseze și să își unească forțele, ca o adevărată echipă. Rămâne de văzut dacă aceștia au făcut alegerea corectă, nominalizand-o la duel, spre eliminare, pe Simi.

EXATLON România, 3 octombrie 2018. Nu ratați un nou episod „Exatlon”. Cele mai importante momente vor fi prezentate pe dcnews.ro.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel