EXATLON România 28 aprilie. Răsturnare de situație. Miză specială - live

Rodica Mitu / 28 apr 2019 / 16:36 Salveaza PDF Comentarii
Exatlon / Foto Facebook
Exatlon / Foto Facebook

EXATLON ROMÂNIA, 28 aprilie 2019. RĂZBOINICII - FAIMOȘII, confruntarea serii, REZULTAT. Duminică seară, a avut loc o nouă ediție a emisiunii „Exatlon” la Kanal D.  

Update 6: În cele din urmă, Războinicii au câștigat.

Update 5: Nico obține cinci victorii consecutive și duce jocul la ștafeta mixtă.

Update 4: Răsturnare de situație! Faimoșii recuperează spectaculos și conduc cu scorul de 9-6.

Update 3: În acest moment, scorul este 4-2 pentru Războinici.

Update 2: Veste foarte bună pentru concurenți: nu vor avea eliminare!

Update 1: „Bun găsit, prieteni! Suntem în fața jocului special! O nouă zi la Exatlon România! Nivelul, premiile, surprizele sunt mult mai multe. Suntem cu toții gata de luptă. La Războinici suntem doar 3? Unde este Mihai? Unde e Mihăiță?", a spus Cosmin Cernat. Chiar în acel moment a apărut și Mihai, cu fața acoperită, și cu un nou look. Acesta și-a ras mustața, așa cum a promis, după ce Războinicii au pierdut meciul sâmbătă.

------------

EXATLON ROMÂNIA, 28 aprilie 2019. RĂZBOINICII - FAIMOȘII, confruntarea serii, REZULTAT. Sâmbătă seară, a fost un meci extrem de tensionat la „Exatlon", cu numeroase schimbări de situație. Dacă primele trei runde s-a mers din punct în punct, în următoarele Faimoșii au condus scorul cu o diferența de patru puncte. Apoi, Războinicii au avut o revenire spectaculoasă și au dus meciul în decisiv. S-a jucat ștafeta mixtă. De la Faimoși au mers Costin Gheorghe și Andreea Arsine, iar de la Războinici Gabriel Nedelcu și Nicoleta Luncă. Finalul a fost unul extrem de tensionat. Cei care vor merge la vilă sunt Faimoșii.

EXATLON ROMÂNIA, 28 aprilie 2019. RĂZBOINICII - FAIMOȘII, confruntarea serii, REZULTAT. Duminică seară, în prima zi de Paște, va fi o ediție cu o miză specială. Rămâne de văzut despre ce e vorba și dacă va fi eliminare. Rămâneți pe DCNews pentru informații în timp real.

 

 

VEZI ȘI: Exatlon România, reacții fulger pe Facebook după eliminare: A spus adevărul...

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24