EXATLON ROMÂNIA, 28 APRILIE 2018. Cosmin Cernat anunță MIZA

EXATLON
EXATLON

Sâmbătă, 28 aprilie, va avea loc o nouă confruntare între Războinici și Faimoși la EXATLON.

EXATLON ROMÂNIA, 28 APRILIE 2018. Miercuri, susținătorii Faimoșilor și-au exprimat, cu ajutorul votului telefonic prin SMS, dorința ca Bruce și Cătălin Cazacu să rămână în competiție. Astfel, Geanina a primit cele mai puține voturi de susținere și s-a văzut nevoită să plece spre România. Șederea să a fost una scurtă în Republica Dominicană. "Mi-a făcut plăcere să vă cunosc pe toți, sunteți minunați. Să câștigați cât mai mult!", le-a spus Geanina coechipierilor.

EXATLON ROMÂNIA, 28 APRILIE 2018. Sâmbătă urmează o nouă confruntare pentru cei rămași în cadrul competiției. După eliminarea Geaninei, Cătălin Cazacu spune că "acum, balanța s-a reechilibrat. Începem să jucăm de la egal la egal". În ediția difuzată pe 28 aprilie, Războinicii și Faimoșii vor juca pentru comunicare. "Emoție multă pentru că la EXATLON jucăm pentru comunicare", anunță Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii.

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, 28 APRILIE 2018. Competiția devine din ce în ce mai grea. Cu toate acestea, concurenții își doresc să rămână până la final și să se lupte pentru marele premiu. Nimeni nu vrea să piardă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel