EXATLON ROMÂNIA, 25 martie. Vladimir Drăghia, în lacrimi

Duminică, 25 martie, la Exatlon, Faimoșii au câștigat meciul principal al zilei și astfel dreptul de a primi scrisori de la familie.

EXATLON ROMÂNIA, 25 martie, VLADIMIR DRĂGHIA. Fiecare dintre Faimoși a primit câteva scrisori de la familie, părinți, copii sau parteneri de viață. Vladimir Drăghia a fost copleșit de emoții în momentul în care a citit primele rânduri scrise de mama sa cu voce tare.

EXATLON ROMÂNIA, 25 martie, VLADIMIR DRĂGHIA. "Mie nu mi-e dor de tine. Te văd și te ascult mai frecvent decât am avut parte în ultimii 24 de ani și sunt tare mândră de cum ești", i-a scris mama lui Vladimir. De îndată ce a citit aceste cuvinte, Vladimir a început să plângă.

EXATLON ROMÂNIA, 25 martie, VLADIMIR DRĂGHIA. "Nu mă așteptăm să mă izbească așa de tare când mi-a spus că de 25 de ani nu m-a văzut atât de mult", a mărturisit, ulterior, jucătorul.

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, 25 martie, VLADIMIR DRĂGHIA. Aceasta nu a fost singura scrisoare primită de Vladimir Drăghia, însă a preferat să nu o citească cu voce tare și pe cea de-a doua, sosită din partea lui Alice, mama fetiței sale.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel