EXATLON ROMÂNIA, 25 martie 2018. Războinici - Faimoși, tensiuni. Kiriță: Joacă murdar - VIDEO + UPDATE

Foto Facebook / Exatlon România
Foto Facebook / Exatlon România

Tensiuni uriașe la Exatlon, între echipa Războinicilor și cea a Faimoșilor.

Ediția de duminică, 25 martie, a fost prezentată pe DC News sub formă de update-uri:

UPDATE 6. EXATLON ROMÂNIA: Victorie pentru Faimoși! Cătălin Cazacu aduce punctul câștigător în duelul cu Ștefan și stabileste scorul final la 10-8. 

Unul dintre jucători a fost rănit. Alex de la Războinicii s-a rănit destul de serios, având nevoie de analize amănunțite, fiind transportat la spital înainte de finalul meciului. Jucătorul s-a rănit la primul obstacol de pe traseu. Aflat în punctul în care trebuia să se arunce de pe un tobogan, a sărit prea târziu și a lovit cu capul o bară. Rana l-a pus în dificultate pe traseu, mărturisind că nu a mai văzut câteva momente după lovitură. A primit îngrijiri medicale la finalul traseului, iar personalul medical, care eeste mereu prezent alături de concurenți, a decis să îl trimită la spital pentru analize.

VEZI ȘI EXATLON. Vladimir Drăghia, în lacrimi: Nu mă așteptăm să mă izbească așa

UPDATE 5. EXATLON ROMÂNIA: Valentin duce echipa Faimoșilor la o diferență de un punct de o posibilă victorie. Scorul este în acest moment 9-7 în favoarea Faimoșilor.

UPDATE 4. EXATLON ROMÂNIACătălin Cazacu câștigă al doilea duel din această cursă și scorul devine 6-5 în favoarea Faimoșilor.

UPDATE 3. EXATLON ROMÂNIA: Două puncte câștigate de Faimoși, urmate de două puncte câștigate de Războinici. Se anunță o cursă strânsă. Scorul este egal: 2-2.

UPDATE 2. EXATLON ROMÂNIA: Faimoșii au început în forță, scorul fiind, în acest moment, 2 - 0 în favoarea lor. "Un început perfect", a spus Cosmin Cernat.

UPDATE 1. EXATLON ROMÂNIA: A început emisiunea. Concurenții vor lupta pentru două premii, scrisori și mâncare. Dacă vor câștiga Războinicii, vor fi scrisori de la prieteni, iar dacă vor câștiga Faimoșii, vor fi scrisori de la familie. Echipa care ajunge prima la 10 este cea care va câștiga. Se vor confrunta câte trei băieți și două fete.

CONFRUNTĂRILE

Oltin - Alex

Diana Belbiță - Alina

Didi Bulimar - Roxana

Cătălin Cazacu - Ionuț

Vladimir Drăghia - Ștefan

EXATLON ROMÂNIA, 25 martie 2018. Sâmbătă seară, victoria a fost a echipei Războinicilor. După o lună, aceștia s-au mutat în casă. Amintim că regulamentul, după eliminarea de miercuri a Marianei, s-a schimbat. "Alegerile vor fi făcute individual. Deci, puteți alege pe cine vreți. Și voi, și ei. De mâine, acesta este regulamentul Exatlon și el se aplică în momentul în care apar aceste discrepanțe numerice foarte mari. Aceasta este regula. Sunt chipuri surprinse, chipuri care zâmbesc, unele ironic, unele mai puțin ironic", a spus Cosmin Cernat la finalul emisiunii difuzate pe 21 martie, după ce s-a anunțat că Mariana va părăsi competiția. Sâmbătă seara a fost prima ediție difuzată cu regulamentul nou.

EXATLON ROMÂNIA, 25 martie 2018. Duminică, 25 martie, urmează noi confruntări între echipe, tensiunea fiind la cote ridicate. Într-o filmare publicată pe pagina de Facebook a emisiunii, Giani Kiriță spune: "Au jucat și joacă în continuare murdar (n.r. referindu-se la echipa Războinicilor)". 

VIDEO

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, 25 martie 2018. Rămâneți pe DC News pentru informații în timp real.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel