EXATLON ROMÂNIA, 21 septembrie. Războinici - Faimoși, live

Exatlon România
Exatlon România

Exatlon România, 21 septembrie 2018. Aventura Exatlon a continuat, vineri, la Kanal D.

Update 3: Simi aduce victoria Războinicilor pe traseul carelor romane. Meciul se termină cu scorul de 10-8.

Update 2: Cursă strânsă între Doru și Yamato. Scorul este egal, 5-5.

Update 1: Simi a fost scoasă pe brațe din apă după ce s-a accidentat. Războinica acuză o durere la umărul stâng. Doctorii au intervenit imediat pentru a vedea despre ce este vorba. Cu toate că accidentarea a părut mai gravă, se pare că Simi va putea continua competiția. Accidentarea s-a petrecut în jocul feminin pentru medalie.

Atât Războinicii, cât și Faimoșii s-au speriat. Cu același gen de problemă medicală s-a confruntat și faimoasa Lili Sandu, ea având câteva momente în care i-a sărit umărul în competiție.

Exatlon România, 21 septembrie 2018. Războinicii și Faimoșii se luptă, vineri seara, din nou pe un traseu extrem de dificil. Tensiunile dintre echipe ating cote maxime.

Exatlon România, 21 septembrie 2018. Joi, lupta a fost intensă între concurenți întrucât cel care este desemnat câștigătorul medaliei și, implicit, al titlului de cel mai rapid băiat, poate folosi premiul în favoarea sa, în cazul în care se ajunge la eliminare, medalia fiind egală cu un punct sau cu o viață în cadrul competiției.

Exatlon România, 21 septembrie 2018. Doar trei Faimoși au participat aseară la proba pe medalii, Cristi Boboc și Yamato Zaharia fiind absenții zilei, din cauza unor probleme medicale. Iulian a fost concurentul care a oferit reale emoții, în cadrul jocului pe medalii, Războinicul obținând timpi foarte buni, de podium, în timpul ambelor runde (1.12.89, runda întâi; 1.16.24, runda finală).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel