EXATLON România, 2 noiembrie. Războinici - Faimoși, live

Exatlon / Foto Facebook
Exatlon / Foto Facebook

EXATLON ROMÂNIA, 2 NOIEMBRIE 2018. Vineri seară, a avut loc o nouă ediție marca Exatlon.

Update 8: Se schimbă regulile în jocul de medalii. Fetele vor avea de jucat mai multe meciuri înainte de a câștiga medalia. Nu doar regulile s-au schimbat, dar și traseul pe care se joacă. Cosmin Cernat a explicat despre ce este vorba.

„Bun găsit, prieteni! Suntem împreună la jocul de medalii, cel în care vor concura fetele, de astăzi într-un format mult mai atractiv. Vom avea sferturi de finale, semifinale și finală, alături de eroii voștri, Faimoșii și Războinici. Iată cum arată noul joc pe medalii. Vorbim despre fete. Avem 7 fete care concurează, vom avea tragere la sorți. Cea care scoate numărul 7 merge direct în semifinale. Apoi se joacă 1 cu 2, 3 cu 4, 5 cu 6. Avem practic 3 meciuri în sferturile de finală. Cele 3 câștigătoare li se alătură celei de-a patra fete și vom avea tabelul semifinalelor.

Două meciuri, așadar. În această fază a competiției se joacă pe sistemul cel mai bun din trei meciuri, ca în tenis, evident, câștigătoarele merg în finală. Este noul sistem la jocul pe medalii, la feminin", a spus Cosmin Cernat.

Update 7: Alin este reprezentantul Războinicilor la panoul cu bani! Băieții sunt amenințați de fete cu dormitul afară dacă nu câștigă 10.000 de dolari.

Update 6: Victorie categorică pentru Războinici! Au câștigat cu 10-2.

Update 5: Războincii nu le oferă nicio portiță Faimoșilor! Aceștia conduc detașat.

Update 4: Paula a avut nevoie de puțin timp în care să își regleze aruncarea, însă Beatrice nu i-a lăsat nicio portiță și a câștigat punctul. 

Update 3: Alin înscrie pnctul care duce scorul la 4-1 pentru Războinici.

Update 2: Certurile dintre Faimoși și Războinici au luat amploare în ultima perioadă. După ce și-au adus jigniri reciproce, cele două echipe au încercat să discute despre situația lor după meciul cu Mexic. Aceștia se pare că au reușit să ajungă la un numitor comun și să îngroape securea războiului. „Cred că și în sezonul 2 se întâmplă ce s-a întâmplat și în sezonul întâi. După atâtea conflicte și atâtea jigniri, și de o parte și de alta. După meciul avut contra Mexicului, am stat de vorbă și cred că s-a ajuns la concluzia că este cam mult. Să oprim puțin aceste jigniri, să mergem pe traseu, să vedem care e cel mai bun, cine e cel mai bun, de fapt, să câștige și cred că asta e cel mai important, și de o parte și de alta. Eu cred că așa se va întâmpla de acum încolo, a spus Giani Kiriță.

Update 1: A început emisiunea. Tensiunea va atinge cote maxime la jocul pentru panoul cu bani.

EXATLON ROMÂNIA, 2 noiembrie 2018. Jocul psihologic ia amploare într-unul dintre cele mai importante jocuri ale săptămânii.

EXATLON ROMÂNIA, 2 noiembrie 2018. Amintim că postul Kanal D a decis să reducă numărul de episoade ale Exatlon, astfel că reality-show-ul se va vedea de patru ori pe săptămână, în loc de cinci. Modificarea în grila de program va intra în vigoare de săptămâna viitoare. Miercuri, în locul Exatlon, Kanal D va difuza serialul turcesc „Mireasa din Istanbul”. Serialul va putea fi văzut de telespectatori de luni până miercuri, de la ora 20:00. Al doilea sezon al Exatlon a început să fie difuzat pe data de 29 august. Încă de la primul sezon, reality-ul a adus un suflu nou pe piața media din România: de la întrecerile pe traseele complexe până la întâmplări în afara jocurilor, precum și emoția meciurilor internaționale.

Rămâneți pe dcnews.ro pentru informații în timp real.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel