EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018. Faimoși - Războinici, premiu SPECIAL - VIDEO + UPDATE 11

Foto Facebook / Exatlon România
Foto Facebook / Exatlon România

Luni, au avut loc noi confruntări între echipa Faimoșilor și cea a Războinicilor.

Ediția difuzată pe 2 aprilie la Kanal D a fost prezentată sub formă de update-uri:

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018.   UPDATE 11: Oltin Hurezeanu, Cătălin Cazacu și Giani Kiriță s-au bucurat de premiu, în urma mini-game-ului.

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018.  UPDATE 10: Are loc un mini-game între Faimoși și Războinici, fiind vorba de un quizz.

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018.  UPDATE 9: Războinicii au câștigat proba din această seară. Ei se vor bucura de excursie și de concert.

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018. UPDATE 8: Războinicii conduc cu scorul de 4-3. 

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018. UPDATE 7: În acest moment, scorul este 3-3.

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018. UPDATE 6: Oltin s-a accidentat în timpul traseului și nu a mai putut continua. În locul lui, a fost ales Valentin, proba reluându-se din punctul în care Oltin a abandonat.

VEZI ȘI EXATLON. Oltin, accidentat. Fanii emisiunii: Cât de fake a fost

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018. UPDATE 5: 3-1, după ce Diana Belbiță a punctat.

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018. UPDATE 4: În acest moment, scorul este 2-1 în favoarea Faimoșilor, Alex aducând primul punct pentru Războinici. Urmează Diana Belbiță și Roxana.

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018. UPDATE 3: Al doilea punct pentru Faimoși!

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018. UPDATE 2: Primul punct a fost adus pentru Faimoși de către Cătălin Cazacu. Urmează prima cursă a fetelor.

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018. UPDATE 1: A început emisiunea. Diana Belbiță, care se accidentase, a spus că va concura. Cu privire la Geanina, noua concurentă, Giani Kiriță a spus că "avem și pentru ea o sută de mii de întrebări, dar într-o săptămână, le epuizăm".

"A venit momentul să aflați marele premiu. E o surpriză extraordinară. Atenție: o să mergeți la aeroport și o să urcați în avion. După, o să aterizați la Romana. După care, mergeți la restaurant. După ce mâncați bine, bine, bine de tot, vă duceți la un super concert LIVE. Nu o să vă spun numele artistului pentru că e parte din surpriză. Dar e un mare artist și e foarte cunoscut. După concert, vă urcați în avion și veniți înapoi", a spus prezentatorul Cosmin Cernat. Cu privire la probă, a anunțat că finalul este nou. Concurenții au la dispoziție un minut pentru strategii.

CONFRUNTĂRILE

OLTIN - IONUȚ

CĂTĂLIN CAZACU -  ȘTEFAN

ALEX - VALENTIN

DIANA BELBIȚĂ - ROXANA

ALINA - LARISA

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018. Luni, concurenții de la EXATLON se luptă pentru un premiu cu adevărat special. De la 19:45, la Kanal D, va fi difuzată o ediție explozivă, ambele echipe dorind să câștige.

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018. Faimoșii au avut parte în ediția de ieri de o surpriză. Momentul în care Cosmin Cernat a anunțat cine este înlocuitoarea Ancăi Surdu a stârnit curiozitatea atât celor din echipa Faimoșilor, cât și celor din echipa Războinicilor. Este vorba despre Geanina Stana, în vârstă de 23 de ani. Originară din București, se recomandă a fi o atletă de anduranță. "Am 23 de ani și sunt din București. Am făcut 10 ani atletism de performanță. maraton. Cel mai bun timp al meu: în 7 zile am alergat 400 de kilometri, și am ieșit pe locul 45 din 10.000 de persoane".

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018. Rămâneți pe DC News pentru informații în timp real.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel