EXATLON ROMANIA, 18 noiembrie, ELIMINARE, Războinici vs. Faimoși. Cine se întoarce în țară

Exatlon / Foto Facebook
Exatlon / Foto Facebook

EXATLON ROMANIA, 18 noiembrie, ELIMINARE. Seară de gală la EXATLON ROMÂNIA! Războinicii și Faimoșii s-au înfruntat în cel mai important joc, cel de eliminare!

Update 15: Victorie ZDROBITOARE pentru Mirel Drăgoi! Silviu Nicolae a fost eliminat din cadrul competiției „Exatlon”. Faimosul a venit în Republica Dominicană în urmă cu o lună. Parcursul lui la Exatlon a fost unul dificil, aceasta nereușind să își învingă teama de apă și având atacuri de panică.

Update 14: Confruntarea finală se va da între Silviu Nicolae și Mirel Drăgoi. „Mirel s-a oferit, din nou, să joace, pentru că îi place foarte mult traseul acesta", a spus Cristina Nedelcu.

Update 13: VICTORIE pentru Războinici! Un FAIMOS va pleca acasă! Războinicii au câștigat jocul de protecție, după ce au condus tot meciul. Scor final: 10 - 3.

De la Faimoși va pleca acasă un băiat. Cel care are cele mai mici procentaje săptămâna aceasta este Silviu Nicolae „Player of the week", care va face nominalizarea celui care va intra la duel alături de Silviu, este Cristina Nedelcu. Nu este prima dată când aceasta se află în postura de a își nominaliza unul dintre colegi pentru a merge la duel.

Update 12: Războinicii au un avans considerabil și se îndreaptă spre finalul jocului! Scorul este 9-3 în favoarea acestora.

Update 11: În acest moment, scorul este 7-3 pentru Războinici.  

Update 10: Yamato a câștigat un punct important! Doru este supărat și nu mai acceptă discuții legate de duel.

Update 9: Cristina aduce al doilea punct obținut de Faimoși până în acest moment. 

Update 8: Războinicii continuă în forță, fiind extrem de hotărâți să câștige. Scorul a devenit 5-1 pentru Războinici.

Update 7: Mădălina Predoi de la Faimoși este pentru prima dată pe acest traseu. Cu toate acestea, câștigă duelul în fața Anei Otvos. Astfel, Faimoșii obțin primul punct.

Update 6: Doru a avut multe încercări care, în final, au dat roade. Scorul devine 3-0 pentru Războinici.

Update 5: Început în forță pentru Războinici! Scorul e 2-0 în favoarea lor. Cristina a aruncat tare și mingile se duceau prea departe. Beatrice, prinzând mai repede mișcarea, a câștigat punctul.

Update 4: Primul punct este adus de Alin pentru Războinici. Acesta l-a învins pe Mirel.

Update 3: Iată cum vor arăta confruntările din prima rundă a jocului de protecție:

  • Doru – Silviu
  • Mirel – Alin
  • Iulian – Yamato
  • Ana – Mădălina
  • Bety - Cristina

Update 2: Războinicii au câștigat jocul special de săptămâna aceasta și au un avantaj important împotriva Faimoșilor, duminică seară. Aceștia au fost puși să aleagă între trei steluțe, fiecare având în interior un avantaj în jocul de protecție. „Într-o cutie se află ceea ce deja știți, posibilitatea de a pleca având un avantaj de un punct, altfel spus, handicap pentru echipa care pierde de minus un punct. Avem două noutăți. Într-o cutie se află următoarea variantă: echipa câștigătoare va alege doar ea în jocul de protecție. Și în cealalată cutie se află două elemente în plus la final. Asta înseamnă că echipa care câștigă trebuie să introducă într-o cutie două discuri, iar echipa care pierde trebuie să introducă patru", a spus Cosmin Cernat la jocul special. Ionuț a ales cutia din partea dreapta a Războinicilor și astfel au câștigat premiul „Selectarea adversarilor". Așadar, în cadrul jocului din seara aceasta, doar Războinicii își vor alege adversarii.

Update 1: A început emisiunea din această seară. Tensiunea va atinge cote maxime, întrucât nimeni nu își dorește să revină în România. Rămâne de văzut ce concurent/ă va fi eliminat/ă.

EXATLON ROMANIA, 18 noiembrie, ELIMINARE Cel mai important joc al competiției, jocul pentru eliminare, va avea loc astăzi în Republica Dominicană.

EXATLON ROMANIA, 18 noiembrie, ELIMINARE Meciul va fi unul extrem de tensionat și echilibrat, miza fiind una imensă! Iar traseul se va da bătăi mari de cap concurenților, fiind vorba despre deja cunostele ”care romane”.

EXATLON ROMANIA, 18 noiembrie, ELIMINARE Dacă în această seară se vor impune Războinicii, de la Faimoși va pleca acasă un băiat. Dacă victoria va aparține Faimoșilor, Războinicii se vor despărți de o fată!

EXATLON ROMANIA, 18 noiembrie, ELIMINARE Faimoșii atacă jocul de eliminare cu un moral excelent, după ce aseară și-au învins cu 10-8 rivalii și s-au întors în Vilă, după o lungă perioadă petrecută la baracă.

EXATLON ROMANIA, 18 noiembrie, ELIMINARE Un nou episod din Exatlon România va începe astăzi de la ora 19:45 pe Kanal D. WWW.DCNEWS.RO vă va ține în timp real cu cele întâmplate în Republica Dominicană și cine va fi concurentul care se va întoarce în România!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel