EXATLON România, 17 octombrie. Tensiuni, miză importantă și concurentă nouă

Rodica Mitu / 17 oct 2018 / 18:20 Salveaza PDF Comentarii
Facebook / Exatlon România
Descriere foto: Facebook / Exatlon România

EXATLON România, 17 octombrie 2018. Miercuri seară, concurenții Exatlon au avut parte, pe lângă noile confruntări, și de o surpriză.

Update 8: Războinicii au câștigat dreptul de a locui în vilă!

Update 7: În acest moment, scorul este 9-5 pentru Războinici.

Update 6: În prima sa cursă, Mădălina Linguraru a concurat împotriva faimoasei Cristina Nedelcu. S-a descurcat foarte bine. A fost tot timpul umăr la umăr cu Cristina Nedelcu.

Un final excepțional între Cristi Geamăn și Iulian. Faimosul a fost foarte aproape să câștige punctul, deși Iulian a avut un avantaj de timp.

Update 5: Faimoșii au reușit să spargă ghinionul, obținând primul punct în lupta pentru vilă.

Update 4: Războinicii continuă parcursul perfect, ducând scorul la 4-0.

Update 3: În aceste momente, se joacă pentru vilă. Războinicii au început în forță, obținând primele două puncte.

Update 2: „Am o veste pentru voi. Nu știu cum va fi primită. Ea sună în felul următor: pentru că Diana a plecat acasă, vine cineva la Războinici. E cea care a câștigat medalia de aur la lupte pe plajă: Mădălina Linguraru", a anunțat Cosmin Cernat la începutul emisiunii de miercuri. Mădălina Linguraru practică lupte libere de la vârstă de 11 ani și în prezent face parte din Lotul Național de lupte libere.

Vezi și: Mădălina Linguraru, cine e noua concurentă de la EXATLON

Update 1: A început emisiunea. Se va juca pentru vilă. De asemenea, vom afla și cine este cea mai nouă concurentă.

EXATLON România, 17 octombrie 2018. După ce Diana Senteș a abandonat competiția Exatlon, o nouă concurentă o va înlocui în echipa Războinicilor. În imaginile difuzate în promo-ul pentru ediția din această seară, Cosmin Cernat anunță că o nouă concurentă se va alătura Războinicilor.  Așadar, în ediția de miercuri, vom afla cine este persoana care va intra în show-ul din Republica Dominicană.

EXATLON România, 17 octombrie 2018. În ultima ediție difuzată, Naomi Muscă a fost cea care a părăsit competiția. „Sunt foarte recunoscătoare că am ajuns aici, că am ajuns într-un asemenea concurs. Tot ce este aici te schimbă, îți schimbă mentalitatea, te face să îți prețuiești familia, să apreciezi persoanele din jur și tot ceea ce avem noi acasă. Sunt mândră că ma ajuns până aici. Este un moment dureros, nu este ușor să mă pronunț. Atât a fost să fie. Partea ciudata este că s-a întâmplat chiar astăzi, de ziua mea. Le doresc multă baftă Războinicilor. Să câștige, să nu mai piardă niciodată, nu mai există motiv că Naomi nu înoată", a spus Naomi, cu ochii în lacrimi.

EXATLON România, 17 octombrie 2018. Rămâneți pe DCNews pentru a afla informații în timp real.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24