Urmărește emisiunea live


EXATLON ROMÂNIA, 10 martie 2018. Războinici - Faimoși, premii mult așteptate

Războinicii și Faimoșii sunt pregătiți pentru o nouă luptă în cadrul competiției Exatlon.

EXATLON ROMÂNIA, 10 martie 2018. Sâmbătă, 10 martie, va avea loc o nouă ediție Exatlon România. Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii, îi va anunța pe concurenți că sunt două premii. Se anunță o ediție incendiară, în contextul în care Războinicii dorm de 16 zile în coteț. Vor reuși să își ridice moralul și să îi învingă pe Faimoși? Rămâne de văzut ce se va întâmpla sâmbătă, de la ora 19:45, la Kanal D.

EXATLON ROMÂNIA, 10 martie 2018. Amintim că, în urma votului telefonic al telespectatorilor, Alex Moraru a fost concurentul eliminat din echipa Războinicilor. "Nu am venit setat pentru a câștiga această competiție, ci am venit pentru a uni echipa", a spus Alex Moraru după ce a aflat că a fost eliminat. 

[citeste si]

Imediat după ce a văzut emisiunea Exatlon din data de 7 martie, prietena lui Alex Moraru a transmis un mesaj: "Eu nu sunt tristă, pentru că vine acasă. Ne este foarte dor de el și, după cum am mai spus, a plecat într-o perioadă în care bebelușul nostru cunoaște lumea: primii pași la care nu a fost prezent, prima aniversare, primele cuvinte clare. Acestea sunt momente pe care nu le poți cumpăra cu toți banii din lume. Sunt convinsă că și Alex gândește la fel! Îl așteptăm cu brațele deschise. Îmi pare rău însă că a fost înțeles greșit acolo. El s-a dus să unească echipa, nu să dea comenzi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel