EXATLON ROMÂNIA, 10 APRILIE 2018. Scene dramatice după ce Ionuț intră pe traseu

EXATLON
EXATLON

Faimoșii și Războinicii își vor disputa locul în casă, marți seară.

EXATLON ROMÂNIA, 10 APRILIE 2018. A fost un show total aseară la "Exatlon", când cele două echipe s-au duelat pentru premiul pus în joc, mâncarea atât de necesară sportivilor, care au luptat până la epuizare. Prima proba din competiție a fost câștigată fără drept de apel de cei patru Războinici, puncte importante au fost adjudecate de Ionuț care nu s-a menajat deloc, în ciuda faptului că era accidentat.

EXATLON ROMÂNIA, 10 APRILIE 2018. În această seară, de la 19:45, scene dramatice se vor derula, în momentul în care Ionuț intră pe traseu, în duel cu adversarul, și suferă o nouă accidentare serioasă la genunchi. Se pare că starea sportivului se agravează, acesta acuzând dureri atroce în zona piciorului, sub privirile suspicioase ale Faimoșilor, care bănuiesc că Ionuț ar juca teatru. "Dacă termină cu teatrul, jucăm, dar dacă nu, mă duc la start și nu plec de acolo", le spune Cătălin Cazacu coehipierilor.

EXATLON ROMÂNIA, 10 APRILIE 2018. După trei luni la "Exatlon", în care fiecare concurent a dovedit că este puternic și motivat să rămână în competiție, au mai rămas cei mai valoroși, în goana după marele premiu de 100.000 de Euro.

[citeste si]

Deși din punct de vedere numeric, Războinicii se află în inferioritate, cei patru concurenți luptă cu stoicism împotriva celor șapte Faimoși.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel