Exatlon. Peste 10.000 de fani s-au înscris deja la casting

Exatlon
Exatlon

Succesul uriaș pe care l-a înregistrat primul sezon al „Exatlon" se regăsește și în numărul uriaș de fani ai emisiunii, care își doresc să trăiască experiența totală oferită de aventură pe traseele din Republica Dominicană.

Peste 10.000 de persoane s-au înscris pe până în acest moment pe pagina www.exatlon.ro pentru a participa la cel de-al doilea sezon al show-ului care a devenit încă de la momentul lansării revelația în materie de reality-uri în România și model pentru posturile TV concurente.

Cu modele demne de urmat în minte - concurenții din primul sezon, și cu o idee bine conturată despre dificultățile pe care le presupune acest concurs, potențialii viitori candidați la titlul de învingător la „Exatlon" și câștigător al premiului de 100.000 de Euro își doresc să demonstreze de ce sunt în stare.

„Exatlon" este show-ul care a readus în atenția publică valori precum fairplay-ul, sportivitatea, camaraderia și a produs, într-un timp record, la nivel național, o mutație demnă de Guinness Book. Copiii din România au devenit foarte interesați de sport, joacă, mișcare în aer liber, adevărate <trasee> au fost concepute în curțile școlilor, în spatele blocurilor sau pe ulițe, în satele României, într-o frenezie demnă de un fenomen social. Exatlon este acum pe buzele tuturor, tineri, varsnici, copii, iar telespectatorii din întreagă țară sunt nerăbdători să își regăsească noi repere în următorii concurenți din Republica Dominicană.

Toți ce care au împlinit vârstă de 18 ani, au rezistență fizică, îndemânare și psihic puternic și își doresc să participe în cel mai spectaculos și adevărat reality al momentului se pot înscrie la casting pe pagină www.exatlon.ro. Aceasta este experiența care te poate împinge dincolo de limite și îți va schimba viața!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel