EXATLON. Mama Dianei Belbiță: M-a deranjat Drăghia

Tensiunile din Republica Dominicană, după propunerea spre eliminare a Dianei Belbiță, ating cote alarmante în echipa Faimoșilor și sunt trăite la intensitate maximă și de mama sportivei.

EXATLON ROMÂNIA. Aceasta susține că Vladimir Drăghia și Giani Kiriță au pus-o la zid pe fiica sa și consideră că totul este un plan orchestrat de partea masculină a echipei Faimoșilor. "Hai să fim serioși, sunt patru bărbați maturi acolo, care știu să gândească, nu sunt copii de 20 de ani, ca la Războinici. A fost calculat tot ce s-a întâmplat aseară. Nu s-a mers pe strategie, dacă se mergea pe strategie îi puneau altfel problema. Diana și-a apărat drepturile aseară în timpul discuțiilor cu colegii ei. Tot timpul a fost așa. A fost copila care atunci când a avut dreptate n-a putut fi îngenuncheată și călcată în picioare. S-a abținut și nu a continuat discuțiile cu ei, nu i-a jignit, a spus doar. Diana a ținut foarte mult la echipa.

Dacă mă așteptăm să o nominalizeze Giani, care e uns cu toate alifiile, m-a deranjat Drăghia că i-a spus că nu știe să înoate. Acum realizez de ce în 3 luni de zile, aproape 4, nu a învățat-o să înoate. Bun, am înțeles, nu a mai adus puncte în ultimele săptămâni fiind și ea accidentată. Dar la mini game-uri intra Diana, câștiga și îi ducea la restaurant, aici iar e o problemă. Asta nu a mai contat. Pe mine asta m-a deranjat, felul în care au pus problema când au decis pe cine să nominalizeze. Dacă îi spuneau < Diana, trebuie să te nominalizăm, să sperăm cp publicul nu te scoate!>, ar fi înțeles, dar în condițiile în care i-au spus în față că te nominalizăm pentru că nu știi să înoți sau te nominalizăm pentru că că nu ești bună, era normal să fie supărată", a declarat mama Dianei Belbita, scrie kanald.ro.

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA. "E clar că ruptură s-a produs între ei, la cum o cunosc eu pe Diana, în momentul în care își dă seama că cineva e pervers, se retrage. Îi va fi foarte greu sufletește pentru că va fi singură, va trebui să lupte. Va fi ea împortiva lor", a mai spus mama acesteia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel