EXATLON ELIMINARE Radu. Reacții după anunțul lui Cernat

Marți seară, un concurent din echipa Războinicilor a părăsit competiția „Exatlon". Este vorba despre Radu. Reacțiile nu au întârziat să apară în mediul online.

EXATLON ROMÂNIA 20 FEBRUARIE ELIMINARE. "Numele celui care pleacă acasă, în România, cel care își va lua la revedere de la echipă, cel sau cea care, de astăzi, nu va mai fi atlet sau atletă Exatlon este... Radu", a spus prezentatorul emisiunii, Cosmin Cernat, marți seară.

EXATLON ROMÂNIA 20 FEBRUARIE ELIMINARE. Imediat, fanii emisiunii și-au exprimat părerile pe rețeaua de socializare Facebook. Iată câteva dintre mesajele acestora:

"Offf, nu cred! Faimoșii se bucură, ei cred că Anca le va pune bețe în roate Războinicilor, dar nu se știe, poate vor fi surprize!"

"Jos pălăria pentru tine Radule, ai reușit la anii tăi ceva extraordinar! Felicitări, pentru ce ai reușit aici."

"Nu este deloc surprinzător. Anca merita să rămână, a dovedit și azi că este f utilă echipei și aduce puncte, plus de asta e mai corectă decât mulți dintre Războinici. Radu era o verigă slabă."

"Eu nu știu cum ați votat cei care țineți cu războinicii, dar mă bucur că a rămas Anca, va fi un câștig pt faimoșii. Mie îmi pare rău pentru Radu, dar fiind accidentat, și-a dorit să plece."

EXATLON ROMÂNIA 20 FEBRUARIE ELIMINARE. "Ca să vedeți câtă diferență este între faimoşi şi războinici!! Radu şi-a luat rămas bun de la Anca în schimb marile vedete nici nu s-au uitat unele la altele când a plecat Claudia! Ca să vedeți ironia sorții că tocmai spunea domnişoara Belbiţă că războinicii fac circ atunci când este arena! Ați primit o lecție super din partea lui Radu!! Ceea ce voi "faimoşii" omiteți este faptul că voi vă credeți faimoşi şi implicit aveți o imagine de apărat! Cei pe care îi criticați atât sunt oameni obişnuiți şi cu toate astea în multe ocazii v-au fost superiori atât sportiv cât şi ca oameni!!!"

"A plecat Radu din cauza că mulți dintre voi încă nu ați știut pentru ce anume trimiteți sms-urile. Se trimite sms pentru concurentul favorit, nu pentru cel pe care vreți să-l eliminați! Mulți dintre voi ați trimis sms pentru Anca, crezând că o trimiteți acasă..." - acestea sunt doar câteva dintre mesaje publicate în mediul online.

[citeste si]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel