EXATLON. Diana Bulimar, detaliul neștiut din spatele eliminării

Diana Bulimar a vorbit, la Teo Show, în rubrica "Test de vedetă", despre experiența de la Exatlon.

EXATLON ROMÂNIA - DIANA BULIMAR. Fosta concurentă a mărturisit că perioada petrecută în Republica Dominicană a făcut-o să realizeze că este în stare de mai mult aici, în România. "A fost o experiență care pot să zic că îți d un pic aripi. Îți dai seama că stai acolo 3 luni de zile fără nicio informație și ajungi aici și ai totul pe tavă. E clar că poți mai mult de atât, realizezi că în viața reală chiar poți face mai mult".

EXATLON ROMÂNIA - DIANA BULIMAR. "Noi am plecat de aici crezând că mergem în Republica Dominicană și atât. Plajă, palmieri, cocos... Dar când ne-a lovit realitatea, noi am intrat direct în coteț și a fost oribil. Dar a fost amuzant și că i-am și luat un pic peste picior pe Războinici, credeam că îi batem. Ei erau toți pregătiți, s-au uitat pe internet. Noi am zis "cum să nu îi batem!"... și am luat o bătaie!".

EXATLON ROMÂNIA - DIANA BULIMAR. Fosta gimnastă a vorbit și despre ziua în care a fost eliminată de la EXATLON. "Pentru mine a fost o zi foarte interesantă. Am avut un vibe negativ toată ziua. Toată lumea era ok, știam că va pleca Oltin. El nu mâncase nimic toată ziua, le-a dat băieților mâncarea, era convins că pleacă acasă și că va mânca în seara respectivă, când ajunge la hotel. Și când colo... nu știu ce a fost, nu mi-am pus încă toate gândurile în ordine.

EXATLON ROMÂNIA - DIANA BULIMAR. Știi când m-am prins cât de cât cum stă treaba? Eu de obicei îl număr pe Cosmin când anunță cine pleacă acasă. Generalizând, la secunda 10 majoritatea pleacă. Atunci spune numele, și pleacă. Când a fost o eliminare mai importantă, cred că între Mariana, Ionuț și Ștefan, a stat până pe la 15, cam așa. Deja trecuse de limită.

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA - DIANA BULIMAR. Și în seara respectivă am început să număr, am ajuns pe la 12, 13, 14.. ajung la 18, 19, am zis că ceva nu e în regulă. Și am ajuns la 24, 25, 26, zic stai să vezi că plec eu! Atunci mi-a picat fisa. La secunda 30 a rostit numele", a spus Diana Bulimar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel