Urmărește emisiunea live


EXATLON. Claudia Pavel, adevărul despre plimbarea cu Giani Kiriță

La mai bine de două luni de la întoarcerea de la Exatlon, Claudia Pavel (Cream) face noi declarații.

EXATLON ROMÂNIA. Într-una dintre edițiile de la începutul emisiunii Exatlon, Claudia Pavel și Giani Kiriță au plecat împreună pe plajă, fără lavaliere, aceștia fiind surprinși de Anda Adam care a strigat după ei și n-a primit niciun răspuns. Toată povestea a dus la multe semne de întrebare în lumea showbiz-ului.

EXATLON ROMÂNIA. La două luni de la acele discuții iscate în Republica Dominicană, Cream vorbește despre acest subiect. "Fără Giani, "faimoșii" nu ar mai fi avut un lider. Un om adevărat. El era sufletul nostru, el ne ajuta enorm în momentele dificile, avea acest dar de a ne da din energia lui. Ne îmbărbăta, ne dădea încredere să mergem mai departe. Eram prieteni acolo, în principal, datorită lui și chiar nu mi-aș închipui Exatlon-ul fără el. Poate această apropiere a lui a dus și la acea întâmplare de pe plajă, atunci când eu și el am fost la ocean și lumea a interpretat altceva! Vă spun clar, cu mâna pe inimă, că este așa o tâmpenie! Am citit mult în presă despre acest episod, care, culmea, s-a lăsat să se creadă că s-a petrecut în pădure.  

EXATLON ROMÂNIA. În concluzie, nu se ducea nimeni de capul lui în alte zone, să fie clar! Toți când plecăm din casă, ne lăsăm lavalierele, nimeni nu le lua pe plajă, nu era voie! Anda a strigat atunci la mișto, "Cazacule, vezi că ăștia doi pleacă pe plajă"! Aia a fost o caterincă, la fel și dansul cu mine și cu Giani, la fel și flotările pe care le-am făcut cu Cătălin!

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA. Au fost niște porunci de la unele jocuri! Se știe că, în realitate, eu și Kiriță suntem foarte buni prieteni, iar noi am plecat la plajă ca în oricare altă zi!", a declarat Claudia Pavel, potrivit kanald.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel