Exatlon. Alex de la Războinici, ieșire nervoasă, după un punct pierdut

Exatlon
Exatlon

Exatlon: Competiția Exatlon a intrat în faza finală, iar tensiunile se simt deja în jocul pentru eliminare.

Exatlon: Miercuri seară, la scorul de 4 - 2 pentru Faimoși, Alex a purtat pe umeri o presiune uriașă: dacă câștiga punctul nu le permitea Faimoșilor să se distanțeze. Valentin Chiș a câștigat însă, mărind avantajul la 3 puncte în favoarea echipei sale. După ce a pierdut, Alex de la Războinici a avut o ieșire nervoasă, semn că presiunea pe care o resimte este uriașă.

Exatlon: Miercurea viitoare este programată marea finală Exatlon. Miercuri, Cosmin Cernat le-a spus concurenților ce se va întâmpla în aceste șapte zile. "În această seară, vom afla cine va pleca în România. Din opt concurenți Exatlon, vor rămâne 7. Urmează pentru voi cea mai grea perioadă și poate cea mai grea săptămână. Va fi o săptămâna intensă, cu eliminări rapide, cu multă emoție, cu multă tensiune, cu tot ce ați acumulat în patru luni de zile. Se va sfârși în această săptămâna! Vă mulțumesc!". a spus Cosmin Cernat în cadrul ceremoniei dinaintea probei pentru protecție.

Exatlon: Toți concurenții „Exatlon” au trecut prin tensiuni incredibile, prin alegeri dificile, s-au certat, s-au împăcat, au găsit de multe ori echilibrul în echipa, menit să le faciliteze obținerea victoriei pe trasee. Au îndurat întâmplările în celebrul „coțet” sau s-au bucurat de confortul minim oferit de casă. Dar, cel mai important, și-au depășit limitele și au legat prietenii pe viață. De-a lungul celor patru luni de concurs, telespectatorii au fost cu sufletul alături de ei, s-au atașat de fiecare dintre ei, s-au identificat cu temerile, dar și cu bucuriile trăite de Războinici și Faimoși.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel