Exatlon, 16 mai eliminare. "Larisa îl are pe conștiință pe Valentin". Observația fanilor

Exatlon
Exatlon

Exatlon România: Faimoșii au pierdut jocul de protecție în favoarea Războinicilor, după o răsturnare spectaculoasă de scor. În cele din urmă, Valentin Chiș a fost eliminat, stârnind un val de reacții în mediul online.

Exatlon: Deși au fost conduși cu scorul de 8-3, Războinicii au reușit să revină, au egalat la 9 - 9 și au câștigat ștafeta. Astfel, Vladimir Drăghia, Cătălin Cazacu, Valentin Chiș și Larisa au fost nevoiți să meargă la jocul de protecție. Primul care a scăpat bilele a fost Cătălin Cazacu, urmat de Vladimir Drăghia. Duelul între Bruce și Larisa a fost foarte strâns, însă, în cele din urmă, jucătorul care s-a salvat a fost Larisa, Valentin părăsind competiția.

Exatlon: Cum se întâmplă după fiecare eliminare, au curs în mediul online mesaje celor care urmăresc competiția. Iată câteva dintre acestea:

Faptul că a plecat Valentin nu este just deloc. Valentin este un sportiv bun care a demonstrat că este o persoană frumoasă la suflet, este un om talentat, calm, inteligent, știe când și ce să vorbească. Da, Cazacu știe că locul lui nu e acolo, de aia este așa timorat, știe și el ce caracter are și că performanțele lui sportive sunt de neglijat.  

Păcat.. Chiar dacă țin cu Războinicii, Valentin a fost un om și un sportiv grozav! Nu merita să plece și nu m-ar fi deranjat dacă ar fi câștigat competiția.

Nu este corect să plece cel mai bun om din toate punctele de vedere, Bruce. Corect era să plece Larisa, iată și ironia sorții... indiferent, dintre toți concurenții Valentin era primul care trebuia să rămână, din păcate, asta este...

Larisa îl are pe conștiință pe Valentin. A fost atât de slabă la jocul de protecție, iar acum a plecat acasă un sportiv foarte bun. Cum să te oprești să mai dai? Și-a bătut joc de toți colegii. Din cauza ei Faimoșii au pierdut un sportiv foarte bun. Și să vă mai spun ceva: dacă Larisa va ajunge în semifinale cu Roxana o să vedeți că o să își revină și o să se califice în finală,

Îmi pare atât de rău de Bruce era și este un jucător f bun.....trebuia să iasă Larisa, nu el....

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel