EVALUARE NAȚIONALĂ 2017 MATEMATICĂ SUBIECTE bareme

Scutaru Cristina / 21 iun 2017 / 11:02 Salveaza PDF Comentarii

EVALUARE NAȚIONALĂ 2017 MATEMATICĂ SUBIECTE bareme. Miercuri, 21 iunie, elevii dau proba la matematică din cadrul Evaluării Naționale 2017. DC News prezintă subiectele și baremele de la matematică - de la Evaluarea Națională 2017 - în decursul zilei.

UPDATE 2: Elevii au primit la primul subiect o operaţie simplă, 20-20:2, la al doilea subiect - o problemă: 6 cărţi costă împreună 30 de lei, să se afle cât costă 3 cărţi. La al treilea subiect, de geometrie, au primit un subiect cu un cub şi un cilindru, după cum a explicat primul elev care a ieşit de la exament în Slatina. De asemenea, una dintre cerinţe se referea la o funcţie, iar rezolvarea presupunea desenarea graficului funcţiei.

UPDATE 1. La primul subiect elevii au avut de rezolvat o operaţie simplă, iar la următorul o problemă. De asemenea, la geometrie, au primit un subiect cu un cub şi un cilindru.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2017 MATEMATICĂ SUBIECTE bareme. Luni, 19 iunie, s-a desfășurat prima probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale 2017 pentru absolvenții clasei a VIII-a, proba de Limba și literatura română.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2017 MATEMATICĂ SUBIECTE bareme. Următoarea probă are loc miercuri, 21 iunie (matematică). Ultima probă (Limba și literatura maternă) va fi susținută joi, 22 iunie, de elevii care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă. Aici găsiți modele de subiecte.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2017 MATEMATICĂ SUBIECTE bareme. Probele scrise pentru Evaluarea Națională încep la ora 09:00, moment în care se deschid plicurile sigilate care conțin varianta de subiecte multiplicată în fiecare sală în care se susține examenul.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2017 MATEMATICĂ SUBIECTE bareme. Accesul elevilor în săli este permis cel mai târziu cu 30 de minute înainte de începerea probei, respectiv până la ora 8.30, în fiecare zi în care se desfășoară probele scrise.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2017 MATEMATICĂ SUBIECTE bareme. Prima afișare a rezultatelor este programată în data de 26 iunie (până la ora 16:00). În aceeași zi, vor putea fi depuse eventualele contestații (până la ora 20:00). Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 30 iunie.

 

EVALUARE NAȚIONALĂ 2017 MATEMATICĂ SUBIECTE bareme. Lucrările vor fi evaluate în centre zonale de evaluare din alte județe decât cele în care au avut loc probele. În conformitate cu prevederile metodologice, în urma evaluării lucrărilor contestate 'nota inițială se poate modifica, după caz, prin creștere sau descreștere, prin nota acordată la contestații.' Cu alte cuvinte, nota comisiei de contestații este finală, întrucât nu se mai aplică regula celor 0,5 puncte diferență între nota de la evaluarea inițială și cea de la contestații.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2017 MATEMATICĂ SUBIECTE bareme. Reamintim că media generală obținută la Evaluarea Națională constituie unul dintre criteriile pentru admiterea în învățământul liceal de stat. Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală la Evaluarea Națională (reprezentând 80%) și media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (reprezentând 20%).

EVALUARE NAȚIONALĂ 2017 MATEMATICĂ SUBIECTE bareme. Se interzice candidaților la evaluarea națională să introducă în sălile de examen ghiozdane, rucsacuri, sacoșe, poșete și altele asemenea, candidații având obligația de a lăsa obiectele menționate în sala de depozitare a obiectelor personale stabilită de comisia din unitatea de învățământ în acest scop.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2017 MATEMATICĂ SUBIECTE bareme. Candidații care refuză depozitarea obiectelor menționate în sala stabilită de comisie în acest scop nu vor fi primiți în examen.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2017 MATEMATICĂ SUBIECTE bareme. Se interzice candidaților la evaluarea națională să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălțăminte, în penare și altele asemenea ori în băncile în care sunt așezați în sălile de examen, orice fel de lucrări: manuale, cărți, dicționare, culegeri, formulare, memoratoare, notițe, însemnări, rezumate, ciorne sau lucrări ale altor candidați etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2017 MATEMATICĂ SUBIECTE bareme. Se interzice candidaților să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălțăminte, în penare și altele asemenea, sau în băncile în care sunt așezați în sălile de examen, telefoane mobile, căști audio, precum și orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare/care permite conectarea la internet/la rețele de socializare, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între candidați sau cu exteriorul.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2017 MATEMATICĂ SUBIECTE bareme. În vederea semnalării unor posibile (dar nedorite) disfuncționalități în derularea EN VIII 2017, Ministerul Educației Naționale pune la dispoziția celor implicați în acest examen, începând de luni, 19 iunie, linia TELVERDE 0800801100 (numar de telefon apelabil gratuit). Numarul 0800801100 va fi disponibil zilnic, pe toată durata desfășurării examenului, între orele 8:00—16:00 (luni-joi) și 8:00-14:00 (vineri).

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28