Europarlamentarul Andi Cristea, întâlnire importantă. "Am discutat aceste lucruri"

Vicepreședintele Comisiei pentru politică externă, eurodeputatul Andi Cristea, a avut o întâlnire cu delegația Guvernului Republicii Moldova condusă de vicepremierul (pentru integrare europeană) Iurie Leancă.

"În cursul zilei de azi am avut o întrevedere cu delegația Guvernului Republicii Moldova condusă de vicepremierul (pentru integrare europeană) Iurie Leancă.

Domnia sa, la acel moment prim-ministru, a fost oficialul de la Chișinău care și-a pus semnătura pe Acordul de Asociere semnat în 2014 de Republica Moldova cu UE.

Astăzi, împreună și cu Daniela Morari, Secretar de Stat în Ministerul de Externe al Republica Moldova, am discutat despre implementarea Acordului de Asociere, am analizat lucrurile care funcționează bine și elementele ce sunt de îmbunătățit, am trecut în revistă relațiile de diplomație parlamentară la începutul unui an extrem de important peste Prut.

[citeste si]

2018 este un an esențial, având în vedere alegerile legislative din toamna aceasta și necesitatea ca o majoritate proeuropeană să ducă lucrurile mai departe pe calea integrării economice și asocierii politice cu Uniunea Europeană", a spus europarlamentarul Andi Cristea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel