Europa se cutremură. Traian Băsescu dă lecții

Într-o intervenție telefonică la emisiunea Talk B1, difuzată de B1 TV, Traian Băsescu a declarat că țara noastră trebuie să transmită la Bruxelles că nu mai acceptă cotele de imigranți.

Declarațiile au fost făcute în contextul în care presa germană a scris că aproximativ o mie de bărbaţi proveniţi din ţări arabe şi nord-africane au agresat sexual şi au jefuit zeci de femei în centrul oraşului Koln. Mai multe anchete au fost declanșate.

Băsescu a spus că singura soluție a României este aceea de a-și schimba punctul de vedere și să susțină că nu acceptă strămutări de populație, fiind și o cerință a Constituției.

”Ce am văzut la Koln s-a petrecut și în alte orașe unde sunt refugiați islamiști din statele musulmane și am convingerea că diferențele culturale vor face extrem de grea conviețuirea unui nunăr atât de mare de islamiști cu populația creștină de pe continentul european”.

Putem să spunem că refuzăm cotele așa cum Olanda spune ”nu veți intra în Schengen!”, deși acesta e un drept al nostru din tratate. Cum spune Olanda ”nu veți intra în Schengen!”așa și România spune ”nu mai primim cote!”. Noi avem un drept garantat prin tratat, iar Olanda spune verde-n față ”nu”.

Fostul președinte a susținut că aceste chestiuni sunt de interes național și de constituționalitate. Acesta a precizat că președintele țării, ca responsabil legal al statului român, e cel care trebuie să meargă la primul Consiliu sau să notifice că România nu mai acceptă cotele de refugiați.

”În momentul în care președintele României ar spune că nu acceptă cote de refugiați se va găsi probabil cancelarul austriac să spună că ni se vor tăia banii alocați de UE. Și noi vom spune atunci ”o să vă tăiem și noi Petromul”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel