Europa League: Viitorul Constanța, calificată în turul doi

Hagi
Hagi

FC Viitorul s-a calificat în turul al doilea preliminar al Europa League la fotbal, joi seara, după ce a terminat la egalitate cu Racing Union Luxemburg, 0-0, joi seara, la Ovidiu, în manşa secundă a turului întâi preliminar.

FC Viitorul câştigase în prima manşă cu scorul de 2-0, iar în faza următoare va înfrunta echipa olandeză Vitesse Arnhem. 

Jucătorii antrenaţi de Gică Hagi au făcut un meci destul de modest, şi-au creat unele ocazii mari de gol, însă le-au ratat. 

Prima oportunitate a partidei a venit în min. 5, când Hennetier a şutat peste poarta lui Cojocaru. 

Ianis Hagi, ratările meciului

FC Viitorul a fost foarte aproape de deschiderea scorului, dar Ianis Hagi, scăpat singur spre poartă după o gafă a lui Nouidra, a tras în portar (12). 
Gazdele au ratat din nou în min. 13, când Ruffier a respins mingea trimisă de Hagi jr din lovitură liberă de la 25 metri, apoi Achim a reluat în bară, faza oprindu-se pentru ofsaid la Drăguş, care expediase balonul în plasă. 

Hagi a mai avut o şansă (27), însă a tras peste poartă de la 22 de metri. 

Cea mai bună situaţie a oaspeţilor s-a consumat în min. 51, când Ţîru a respinsde lângă Shala, aflat în faţa porţii, la un corner. 

FC Viitorul a avut cinci ocazii mari în ultima jumătate de oră, patru dintre ele cu micuţul Măţan în prim-plan. Atacantul a reluat peste poartă din poziţie foarte bună (67) la centrarea lui Lima, apoi portarul Ruffier (68) a respins şutul din unghi al lui Voduţ, a parat şutul la colţul scurt al lui Măţan (73), apoi Măţan (79) a ratat lobul peste Ruffier, care a apărat (85) şutul lui Măţan la colţul lung, faza continuând cu o mare ratare a lui Voduţ, care a tras peste poartă. 

Viitorul va juca acasă primul meci cu Vitesse Arnhem (26 iulie), iar manşa secundă în Olanda, pe 2 august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel