Euforie la Rapid. Focuri de artificii, suporteri la gard, șampanie după promovarea în Liga 1 / Video

Euforie la Rapid. Focuri de artificii, suporteri la gard, șampanie după promovarea în Liga 1
Euforie la Rapid. Focuri de artificii, suporteri la gard, șampanie după promovarea în Liga 1

Rapid a promovat matematic în Liga 1, după ce CS Mioveni a obținut doar un egal în partida cu ASU Poli Timișoara, din penultima etapă a play-off-ului Ligii a 2-a, scor 2-2.

 

Deși a pierdut cu FC U Craiova 1948 cu scorul de 3-1, luni seara, la Buftea, în duelul nou-promovatelor în Liga I de fotbal, bucuria rapidiștilor a fost fără margini. Claudiu Bălan a reuşit un hat-trick pentru oaspeţi (20, 45, 68), golul echipei Rapid fiind înscris de Adrian Bălan (62), dintr-un penalty uşor acordat. 

La meciul au asistat numeroși fani ai Rapidului, atât la garduri, cât și în tribunele stadionului din Buftea. De asemenea, Mircea Lucescu, Răzvan Lucescu, Dinu Gheorghe,  Adrian Mutu și Mirel Rădoi au fost doar câteva dintre personalitățile care au asistat la meciul cu FCU Craiova 1948.

După fluierul de final, jucătorii și antrenorul Mihai Iosif au sărbătorit alături de suporteri la gard. Mai mult, au cântat în vestiar și au desfăcut șampania în cinstea Rapidului, care revine în Liga 1 după 6 ani de suferințe în ligile inferioare.

VIDEO:

Sezonul 2014/2015 a fost ultimul în care Rapid evolua în Liga 1. Atunci, giuleștenii terminau atunci pe locul 16, cu doar 33 de puncte.

După revenirea lui Mihai Iosif pe banca tehnică a echipei alb-vișinii, în luna martie a anului 2021, giuleștenii au avut o serie impresionantă, cu cinci victorii consecutive. 

În alt meci jucat luni, AFC Dunărea 2005 Călăraşi a pierdut acasă cu 0-2 meciul cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Clasament: 1. FC U Craiova 1948 53 puncte 2. FC Rapid 49 puncte 3. CS Mioveni 45 puncte 4. Dunărea Călăraşi 43 puncte 5. FK Csikszereda 41 puncte 6. ASU Poli Timişoara 40 puncte Primele două clasate promovează direct, iar următoarele două susţin baraje cu echipele clasate pe locurile 7-8 în play-out-ul Ligii I.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel