Ești domnișoară de onoare? Iată care sunt îndatoririle unui astfel de rol

Pixabay / Ești domnișoară de onoare? Iată care sunt îndatoririle unui astfel de rol
Pixabay / Ești domnișoară de onoare? Iată care sunt îndatoririle unui astfel de rol

Domnișoara de onoare, pe lângă statutul special din ziua nunții, se poate face utilă în cadrul organizării și poate susține mireasa în ziua specială.

Rolul de domnișoară de onoare în cadrul unei nunți poate fi foarte special, mai ales dacă între mireasă și domnișoară de onoare există o legătură de prietenie sau chiar rudenie. În mod tradițional, o nuntă avea o singură domnișoară de onoare, însă acum nu se mai ține cont de această regulă, numărul participantelor cu statut special fiind decis de mireasă. 

Rolul de domnișoară de onoare

Cu toate că această tradiție a ajuns să fie una bine înrădăcinată în România, multe persoane sunt încă nesigure despre ceea ce presupune rolul lor. Pe lângă suportul emoțional oferit cuplului ce urmează să se căsătorească, o domnișoară de onoare se poate implica în organizarea nunții sau a unor surprize și momente frumoase. 

1. Planifică o petrecere a burlăcițelor. Cu toate că nu este obligatoriu ca o nuntă să aibă o astfel de petrecere înainte, ar fi frumos să mai petreceți câteva momente împreună fără presiunea unui nou statut. Fie că este vorba de o cină acasă, o mică petrecere sau o cină cu fast, ține cont de ceea ce îi place miresei și de faptul că nu trebuie să fie obosită la nuntă. 

2. Creează un grup de chat cu mireasa, domnișoarele de onoare și cei care se ocupă de organizare pentru a putea comunica mai ușor. 

3. Fii de ajutor cuplului în ziua cea mare. În cazul în care apare o defecțiune. este mai ușor pentru o domnișoară de onoare să dispară câteva minute pentru a rezolva, pentru a cumpăra sau pentru a scăpa de situația neplăcută. 

4. Oferă-te să fii una dintre persoanele care verifică bunul mers al lucrurilor, fie că este vorba de comanda pentru bar, de decorațiuni sau programările la salon. 

5. Mergi cu mireasa la proba rochiei, mai ales dacă îți cere. 

6. Ajută cu transportul. Mireasa și familiile implicate sunt deja destul de ocupate cu alte detalii. 

7. Alcătuiește o trusă de urgență pentru acea zi, cu ac, ață, servețele pentru pete, clame, câteva produse de make-up, deodorant și parfum. 

8. Ține o listă a furnizorilor pentru nuntă. Dacă apare ceva, vor putea fi contactați imediat.

9. Oferă cuplului un cadou care să le amintească despre ziua lor cea mare și despre participarea ta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel