EXCLUSIV  Ernest: Multinaționalele angajează detectivi. Cu asta SUPRAVIEȚUIESC

Ernest, prezentatorul emisiunii "Ochii din umbră" spune ca firmele de detectivi particulari supraviețuiesc în mare parte din banii pe care îi încasează de la multinaționale. Acest lucru se datorează faptului că multe companii se tem ca nu cumva angajații lor să dezvăluie secrete din interior, firmelor cu care concurează pe piață. 

"Multinaționalele angajează detectivi pentru ca angajați de-ai lor să nu se întâlnească cu concurența și să nu divulge diverse secrete despre ce înseamnă strategia lor de piață. Cam asta vor să știe corporațiile. Nu îi interesează dacă angajatul chiulește de la muncă, asta pot să verifice singuri. Ei vor să afle dacă nu cumva tu ca angajat al lor, te întâlnești la o cafeluță cu concurența și să îi spui ăluia cum va fi campania pentru respectivul produs," a spus Ernesc la DCNews Live.

El a specificat că firmele de detectivi au ca principală surse de venituri această activitate comandată de mediul corporatist. Activități de urmărire mai sunt comandate de persoane care caută să își urmărească amantele, însă ele nu sunt plătite la fel de bine ca acelea din mediul multinaționalelor. 

"Cu asta supraviețuiesc o marte parte dintre agențiile de detectivi. Restul e o chestiune de șansă. Ca număr de agenții ele sunt vreo câteva zeci, nu sunt atât de multe. Se face treabă serioasă," a mai spus Ernest.

Totodată el a menționat că el a urmat cursurile unei școli de detectivi.

Vezi răspunsul complet al lui Ernest:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel