Erik Ten Hag: Meritam 4 puncte din cele două meciuri cu Chelsea

Erik Ten Hag, antrenorul formaţiei Ajax Amsterdam, s-a arătat decepţionat pentru faptul că echipa sa nu a obţinut patru puncte din cele două meciuri cu Chelsea (1-0 pentru Chelsea în primul meci), considerând că ar fi meritat acest lucru, după ce au încheiat la egalitate, 4-4, marţi seara la Londra. 

'Sunt un pic decepţionat, dar nu pentru meciul de azi, ci mai mult pentru meciul de acum două săptămâni (1-0 pentru Chelsea). Am fi putut avea patru puncte din aceste două partide, pentru că meritam cu siguranţă. Dar nu avem decât unul. Anumite decizii ne-au fost însă defavorabile. Dar am jucat extraordinar în seara asta, am dictat jocul până la 4-1 şi chiar la 4-2. Apoi, situaţia s-a schimbat, am primit două cartonaşe roşii şi al doilea penalty', a spus Ten Hag.

'Eu rămân însă pozitiv, suntem încă lideri în grupa noastră şi avem destinul în propriile noastre mâini. Cu forma pe care o avem, este normal să fii pozitiv. Ne mai rămân două meciuri şi trebuie să le câştigăm', a adăugat tehnicianul olandez. Chelsea şi Ajax Amsterdam au terminat la egalitate, 4-4, marţi seara, la Londra, într-un meci spectaculos din Grupa H a Ligii Campionilor la fotbal.

Lăncierii, la care mijlocaşul român Răzvan Marin a fost rezervă, au avut meciul în mână, au condus cu 1-0 şi 4-1, dar au primit trei goluri în decurs de 12 minute, după ce au rămas în 9 jucători. Chelsea a marcat şi golul al cincilea, prin Azpilicueta, dar a fost anulat după arbitrajul video. Ajax a beneficiat de două autogoluri în acest meci, Tammy Abraham şi portarul Kepa Arrizabalaga trimiţând mingea în propria poartă după lovituri libere ale ale olandezilor, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel