Emmanuel Macron, eveniment la Ambasada României. Alegeri Franța.

Candidatul la alegerile prezidențiale din Franța, Emmanuel Macron a susținut o dezbatere la Ambasada României din Paris, a anunțat ambasadorul României în Franța, Luca Niculescu.

”Azi la Ambasada României. Candidatul En Marche, Emmanuel Macron, a venit pentru un dejun-dezbatere despre Europa. Peste 30 de ambasadori și reprezentanți ai corpului diplomatic i-am pus întrebări despre viitorul proiectului european. Am fost onorat că Emmanuel Macron a acceptat acest dialog la reședința României în anul în care țara noastră sărbătorește zece ani de la aderarea la Uniunea Europeană (și în săptămâna în care e aniversat Tratatul de la Roma)”, a anunțat ambasadorul Luca Niculescu pe pagina personală de Facebook.

Totodată, acesta a anunțat că l-a invitat în biblioteca ambasadei pe Emmanuel Macron și i-a oferit ”romanul care anul trecut a luat Premiul Jean Monnet pentru literatură Europeană : "Negustorul de începuturi de roman", de Matéi Visniec (in excelenta traducere a lui Laure Hinckel Manea)”, a mai scrius Luca Niculescu.

Emmanuel Macron, centrist, este potrivit sondajelor candidatul cu cele mai mari șanse să o învingă pe Marine Le Pen în turul al doilea, după ce Francois Fillon, candidatul dreptei, s-a păbușit în sondaje din cauza punerii sale sub inculapre pentru deturnare de fonduri publice.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel